Çizelim Öğrenelim (3).. Bir Karakter Düşünün

Çizelim Öğrenelim (3).. Bir Karakter Düşünün


Bir karikatür oluşturmak için kullandığınız her YENİ kombinasyon, SİZİN karikatürünüzle yüzleşin. BİNLERCE erkek ve/veya kadın çizgi film yüzü geliştirebilirsin - genç ve yaşlı. Ne kadar çok yüz çizersen, o kadar kolay olacak.. Karalama kağıdına birkaç kafa şekli çizin,
-----

003-a

003-b
Bu yürüyüş döngüsünü inceleyin. Bu sayfadaki yan şeridin üst kısmındaki karakterle aynı eylemdir.

Study this cycle of a walk. It is the same action as the character at the top of the side strip on this page.
-----


003-c
Bir karakter düşünün... bir palyaço, bir serseri veya belki de bir "çanta hanım". Bazı temel şekilleri bir araya getirin ve giymeleri beklenebilecek türden giysiler ekleyin. Bazı aksesuarlar çizin; bir şey yapmalarını sağlayın.

Karakalem karikatürler hızla mürekkeplenebilir. Doku ve/veya desen ekleme, kalem veya fırça darbeleriyle yapılabilir.. veya ticari gölgeleme kağıtlarını kullanabilirsiniz.

Think of a character.. a clown, a bum, or a "bag lady", perhaps. Puf some basic shapes together and add the kind of  clothing they might be expected to wear.  Draw some props; make them DO something.

Pencil cartoons can be inked quickly. Adding textures and / or patterns can be done with pen or brush strokes.. or, you can use commercial shading sheets.
-----

003-d
-----

003-e
-----


Çizelim Öğrenelim ARŞİVİ:

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski