Ekrem KILIÇ İki Ayrı İmza Gününde

Ekrem KILIÇ İki Ayrı İmza Gününde

Mehmet SELÇUK'un imza günü haberinin ardından bu kez karikatürcü Ekrem KILIÇ'ın sevindirici haberine rastladım. Ekrem KILIÇ önce 28 Mayıs Cumartesi günü "1. Acıpayam Kitap Günleri" etkinliklerinde karikatür kitabını imzalayacak. Daha sonra "2. Merkezefendi Kitap Günleri"nde de iki ayrı imza günü gerçekleştirecek. İlk


Bundan böyle karikatür dostların haberlerine ve etkinliklerine daha sık yer vermeye çalışacağım. Hem böylece ben de bir ses olurum ve bu dalgayı daha da büyütürüz.

Bir süre önce Altan ÖZESKİCİ'nin yayımladığı "Tebeşir" dergisi ile ilgili tanıtıcı yazılar yazmıştım. "Tebeşir"in 13. sayı tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz. 14. sayısına da bu linkten ulaşıp okuyabilirsiniz. Yeni sayılar bana ulaştıkça duyuru ve tanıtım yazısıyla karşınızda olacağım.

Dün de Mehmet SELÇUK'un Denizli'deki "2. Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri" etkinliklerinde yapacağı imza günü haberini vermiştim. SELÇUK'un 30 Mayıs 2022'de Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek imza günü ile ilgili haberi de şu bağlantıda bulabilirsiniz.


Ekrem KILIÇ İki Ayrı İmza Gününde

Bu sayfalarda sürekli bana ait haber, yazı ve düşüncelere yer versem de, zaman zaman karikatürcü  ve sanatın içinde olan dostların haberlerine de değinmeden geçemiyorum. E, madem öyle; şu işi doğru dürüst yapmalı diye düşündüm.


Bundan böyle karikatür dostların haberlerine ve etkinliklerine daha sık yer vermeye çalışacağım. Hem böylece ben de bir ses olurum ve bu dalgayı daha da büyütürüz.

Bir süre önce Altan ÖZESKİCİ'nin yayımladığı "Tebeşir" dergisi ile ilgili tanıtıcı yazılar yazmıştım. "Tebeşir"in 13. sayı tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz. 14. sayısına da bu linkten ulaşıp okuyabilirsiniz. Yeni sayılar bana ulaştıkça duyuru ve tanıtım yazısıyla karşınızda olacağım.


Dün de Mehmet SELÇUK'un Denizli'deki "2. Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri" etkinliklerinde yapacağı imza günü haberini vermiştim. SELÇUK'un 30 Mayıs 2022'de Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek imza günü ile ilgili haberi de şu bağlantıda bulabilirsiniz.

Mehmet'in imza günü haberinin ardından bu kez karikatürcü dostumuz Ekrem KILIÇ'ın sevindirici haberine rastladım. Ekrem KILIÇ önce 28 Mayıs Cumartesi günü "
1. Acıpayam Kitap Günleri" etkinliklerinde gün boyu karikatür kitabını imzalayacak.


KILIÇ daha sonra "2. Merkezefendi Kitap Günleri"nde de iki ayrı imza günü gerçekleştirecek. İlk etkinliği 03 Haziran Cuma, saat 18:00 / 20:00 arasında; ikincisi 04 Haziran Cumartesi günü, saat 10:00 / 12:00 arasında Sunak standında albümünü okurlarına imzalayacak. 

"1. Acıpayam Kitap Günleri" 27 Mayıs-05 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Böylesi güzel haberleri daha çok duyabilme ve duyurabilme adına sizler de etkinlik  haberlerinizi şu e-Posta adreslerime ulaştırabilirsiniz:
muammer.kotbas@gmail.com
muammerkotbas@hotmail.com

Çizginiz umut olsun!..

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski