Etkinliklerde Karikatür ve Mehmet SELÇUK İmza Günü

Etkinliklerde Karikatür ve Mehmet SELÇUK İmza Günü

Karikatürcü Mehmet SELÇUK, Denizli'de düzenlenecek olan
 Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri bünyesinde imza günü etkinliğinde yer alacak. Kitap günleri tarzındaki etkinlikler çeşitli il ve ilçelerde her yıl duyduğumuz etkinlikler listesindedir. Çok azında karikatür sanatına ve


Karikatürcü Mehmet SELÇUK, Denizli'de düzenlenecek olan Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri bünyesinde imza günü etkinliğinde yer alacak. Kitap günleri tarzındaki etkinlikler çeşitli il ve ilçelerde her yıl duyduğumuz etkinlikler listesindedir. 

Çok azında karikatür sanatına ve karikatürcüye yer verildiğini üzülerek görüyoruz. Çizerlerin bireysel veya grup olarak etkin olduğu şehirlerde durum biraz daha farklı bir boyuta evrilebiliyor. Onların özverili girişimleriyle bu tür etkinliklerde isimlerine ve karikatür etkinliklerine tanık olabiliyoruz. 


Etkinliklerde Karikatür ve Mehmet SELÇUK İmza Günü

Karikatürcü Mehmet SELÇUK, Denizli'de düzenlenecek olan "2. Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri" bünyesinde imza günü etkinliğinde yer alacak.

Kitap günleri tarzındaki etkinlikler çeşitli il ve ilçelerde her yıl duyduğumuz etkinlikler listesindedir. Çok azında karikatür sanatına ve karikatürcüye yer verildiğini üzülerek görüyoruz.


Çizerlerin bireysel veya grup olarak etkin olduğu şehirlerde durum biraz daha farklı bir boyuta evrilebiliyor. Onların özverili girişimleriyle bu tür etkinliklerde isimlerine ve karikatür etkinliklerine tanık olabiliyoruz. 

Belediyelerin Kültür-Sanat birimlerinde görev alan kişilerin, etkinliklerin içeriğinde karikatüre ve karikatürcüye yer verme konusunda karar verme yetkilerini kullanmaları, ülke kültür bilinci açısından oldukça önemlidir.

Umarız; Denizli'deki "2. Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri" etkinliklerinde olduğu gibi, başka etkinliklerde de karikatürcü isimlerini daha çokça duyarız.


Karikatürcü dostumuz Mehmet SELÇUK, bir süre önce yayımladığı “Koronakarikatür Günlüğü” isimli kitabını "2. Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri" kapsamında imzalayacak.

Kitap Günleri 27 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında Denizli'de düzenlenecek. Mehmet SELÇUK son kitabı “Koronakarikatür Günlüğü”nü 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat:10:00 -13:00 arasında Merkezefendi Kültür Merkezi‘nde imzalayacak. 


Mehmet SELÇUK, Koronavirüs karikatürlerinden oluşan bir kişisel sergiyi ilk kez "Koronokarikatür" başlığı ile yine Denizli'de açmıştı. İki yılı geçen süredir devam eden (COVID-19) salgınında, bu konuda ilk sergi açan çizerimiz olarak biliyorum. 


10 gün sürecek kitap günlerine Denizlili 40 yazar ile birlikte Sinan Meydan, Nebil Özgentürk, Sedef Kabaş, Murat Ağırel, Saygı Öztürk, Ercan Kesal, Işık Öğütcü, Yavuz Selim Demirağ, Şükran Kozalı, Özlem Gürses, Sema Soykan ve Emin Çapa gibi isimlerin yer alacağı toplamda 100 yazar ve binlerce eser okuyucularıyla bir araya gelecek. 

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte ziyaretçiler 10 gün boyunca birbirinden değerli yazar ve sanatçılarla söyleşi ve imza günlerinde bir araya gelerek kültüre doyacak.

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski