İspanya'dan Sürpriz Bir Sergi Haberi

İspanya'dan Sürpriz Bir Sergi Haberi


Bugün aldığım e-Posta beni heyecanlandırdı. Dünyanın farklı yerlerindeki karikatürle ilgili herhangi bir etkinlik nedeniyle iletişimde olunca, gelecek güzel haberlerin de beklentisine giriliyor ister istemez. 

Gelen e-Posta İspanya Alcala'dan.. İlginç ve güzel olan tarafı şu ki, 2021'de yapılan "28. Uluslararası Mizah Sanatları Sergisi" için gönderdiğim iki (2) karikatürümü, bu yıl sonunda düzenlenecek olan bir sergide kullanmak için izin talep edilmesiydi.


Böylesi bir gelişmeyi yaşamak güzel bir duygu. Hemen geri dönüşle eserlerimin sergilenecek olmasından mutlu olacağımı belirterek onay verdim. Ardından karşı taraf bu e-Postamı çabucak yanıtladı. Gelişmelerle ilgili bilgi verileceğini yazdı. Şimdi serginin açılacağı zamanı heyecan içinde beklemek gerekecek.

2017 yılında çizdiğim iki dijital eserle katıldığım 2021'deki serginin konusu "Bilim"di ve son katılım tarihi 23 Mayıs 2021'di. Bu yıl 20 Aralık'ta açılacak olan serginin de konusu aynı olacak ve 200 eser yer alacak..

Web sayfası: fgua.es/


Gelen e-Posta ve yazışmalarımızın içeriği;

-> "Sayın yazar:

Her yıl olduğu gibi, Quevedo Mizah Sanatları Enstitüsü, Valensiya Liman İdaresi ile çeşitli güncel konular veya genel ilgi alanlarına ilişkin bir grafik mizah sergisi gerçekleştirmek için işbirliği yapıyor. Son olarak, Valensiyalı 19 karikatüristi bir araya getirdiğimiz ilk karma sergi düzenlendi. «La Comunitat de l`humor. Referanslar grafics valencians al port», Edifici del Rellotge'de yaklaşık 200 eserden oluşan bir örneğin keyfini çıkarabilecek.

bilim konulu ilk uluslararası karma sergiyi düzenleyeceğiz ve bu sergiye katılmanızı çok isteriz. Bu nedenle !Eureka! Sergisi için bize gönderdiğiniz eserin sergide kullanılmasını talep etmek için yazıyoruz. 2021'de bu mesaja ekli. Bu mesaja cevap gelmemesi durumunda çalışmanın kullanılmasında herhangi bir sakınca olmayacağını anlıyoruz.

Bu serginin açılışı 20 Aralık 2023 haftasında Valensiya'da yapılacak ve 2024 Ocak sonu veya Şubat başına kadar gelişecek.

Saygılarımla
Juan"
-----


<- "Sayın yetkili,

Sergi haberi çok güzel bir gelişme.
Eserlerimi sergilenmeye değer bulduğunuz için çok teşekkür ederim.
İsteğinizi memnuniyetle kabul ediyorum.
Fuarla ilgili güzel haberler almak dileğiyle..
Saygılarımla"
-----

-> "Tamam teşekkürler.
Sizi bilgilendireceğiz.
Selamlar"

İlgili Haber:


(Karikatür: Muammer KOTBAŞ, 2017)
©   Copyright, KotbasArtColors

(Karikatür: Muammer KOTBAŞ, 2017)
©   Copyright, KotbasArtColors


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından hazırlanmıştır.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski