Carlos AMORIM Çizdi (5).. "Bin Kere Tekrarlanan Yalan Haber!.."

Carlos AMORIM Çizdi (5).. "Bin Kere Tekrarlanan Yalan Haber!.."

Bin kere tekrarlanan yalan haber!.. Yine yalan haber... Sahte haberlerin yükselişiyle birlikte, dünyanın dört bir yanındaki hükümetler en kötüsüne hazırlanıyor. Milyonlarca kilometrelik "izinsiz girilmez" bant satın alındı. A fake news repeated a thousand times!.. it's still...


Bin kere tekrarlanan yalan haber!.. Yine yalan haber... Sahte haberlerin yükselişiyle birlikte, dünyanın dört bir yanındaki hükümetler en kötüsüne hazırlanıyor. Milyonlarca kilometrelik "izinsiz girilmez" bant satın alındı.

A fake news repeated a thousand times!.. it's still fake news... With the rise of fake news, governments around the world are preparing for the worst. Millions of kilometers of "no trespassing” tape have already been purchased.


Carlos AMORIM Çizdi (5).. 
"Bin Kere Tekrarlanan Yalan Haber!.."

Bin kere tekrarlanan yalan haber!.. Yine yalan haber...
A fake news repeated a thousand times!
it's still fake news...

Sahte haberlerin yükselişiyle birlikte, dünyanın dört bir yanındaki hükümetler en kötüsüne hazırlanıyor. Milyonlarca kilometrelik "izinsiz girilmez" bant satın alındı.
With the rise of fake news, governments around the world are preparing for the worst. Millions of kilometers of "no trespassing” tape have already been purchased.
----


Son Dakika Haberi: Ukrayna'dan gelen güncel haberler, geçen haftaki saldırının bir karşı saldırı ile etkisiz hale getirildiğini söylüyor. Bu da saldırgan olarak adlandırılmaya başlandı. Önümüzdeki birkaç saat içinde bir karşı saldırı bekleniyor…
Breaking News: Updated news from Ukraine says last week's offensive has been neutralized by a counter-offensive. Which in turn came to be called offensive. A counter-counter-offensive is expected for the next few hours…
----

Dalai Lama, Everest'in tepesinden muhteşem bir düşüş yaşadı. Tibetlilerin ruhani lideri kaydı ve bir çocuğu dili ortada olacak şekilde ağzından öptü. "Masum ve şakacı" olduğunu iddia eden bir notta, şu anki Lama'nın Nirvana'ya ulaşmak için çok fazla meditasyona ihtiyacı olacak.
Dalai Lama, took a spectacular fall from the top of Everest. The spiritual leader of the Tibetans, slipped and kissed a boy on the mouth, with his tongue in the middle. In a note, claiming to be "innocent and playful", the current Lama will need a lot of meditation to reach Nirvana.
----


Sevgililer Günü sona erdi ama Çinli aşk tanrısı çiftleri birleştirme görevine devam ediyor. Biden ve Tsai Ing-wen, yaşlarına rağmen hala aşka inanıyorlar.
Valentine's Day is over but the Chinese cupid continues his mission to unite couples. Biden and Tsai Ing-wen, despite their age, still believe in love.
----

Pentagon'dan sızan gizli belgeler, kuvvetli rüzgarlı günlerde pencereyi açık tutmanın tehlikesini gösteriyor. Beyaz Saray, kuvvetleri rüzgarla ölçmek amacıyla askeri tatbikatlara şimdiden bir uçak gemisi gönderdi.
Leaked classified documents from the Pentagon show the danger of keeping the window open on strong windy days. The White House has already sent an aircraft carrier to military exercises with the aim of measuring forces with the wind.
----


Ukrayna ve Rusya kuvvetleri ölçerken, Kuzey Amerika hükümeti her şeyi izliyor. Netflix'ten daha iyi ve daha ucuz.
While Ukraine and Russia measure forces, the North American government watches everything. Better and cheaper than Netflix...
----

Metan Emisyonları
Methane Emissions
----

Amorimcartoons'u okuduğunuz için teşekkürler!! Yeni gönderiler almak ve çalışmalarımı desteklemek için ücretsiz abone olun.
Thanks for reading Amorimcartoons!! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

İlginiz için teşekkür ederiz.
Gelecek haftaya kadar!
Thank you for your attention.
Till next week!
Amorim

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski