Romanya'dan Katılım Belgesi

Romanya'da düzenlenen ve katıldığım "Gülümseyen Şehir" (Smiling City) konulu karikatür yarışmasından katılım belgesi gönderildi.

Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2024, Salı
Son Güncelleme: 02 Ağustos 2024, Cuma

Romanya'da düzenlenen ve katıldığım "Gülümseyen Şehir" (Smiling City) konulu karikatür yarışmasından katılım belgesi gönderildi.

Son katılım tarihi 30 Haziran 2024 olan "34. 'Gülümseyen Şehir' Karikatür Yarışması 2024 Gura Humorului Romanya" (The 34th 'Smiling City' Cartoon Contest 2024 Gura Humorului Romania) etkinliğine sadece bir (1) adet karikatürle katılmak gerekiyordu. 


Söz konusu eserlerin de 1 Ocak 2024 tarihinden sonra üretilmiş olması, yayınlanmamış olması ve başka yarışmalarda ödül almamış olması koşulları vardı.

Adıma gönderilen Sertifikada Onursal Başkan Stefan POPA POPA'S ve Jüri Başkanı Mihai Gabriel BRATU'nun imzalar bulunuyor.

E-posta iletisini gönderen Galavan Robert'in notu da şöyle:

"Merhaba,
Katılım diplomanızı ekliyorum ve Gura Humorului Festivali'ndeki Mizah'ın bu edisyonunda bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim."

İyi günler!
Galavan Robert

"Hello,
I am attaching your participation diploma and thank you for being with us at this edition of the Humor at ... Gura Humorului Festival."

Have a good day!
Galavan Robert

Bu katılım belgesi gönderildikten 3 gün sonra, 2 Ağustos'ta bu kez üzerinde "Smiling City" yazan ikinci bir katılım belgesi gönderildi. Gönderilen E-postada yine Galavan Robert'in alttaki notu yer alıyordu. Bu belgede sadece Onursal Başkan Stefan POPA POPA'S'ın imzası bulunuyor.

Merhaba,
"'Gülen Şehir' Yarışması'na katılım diplomasını ekliyorum, "Mizah ... Gura Humorului" Festivali kapsamında.
Katılımınız için teşekkür ederim!"
Galavan Robert

"Hello,
I am attaching the diploma of participation in the 'Smiling City', Competition within the "Humor at ... Gura Humorului" Festival.
Thank you for participating!"
Galavan Robert



"34. 'Gülümseyen Şehir' Karikatür Yarışması 2024 Gura Humorului Romanya" 
(Çizgi: Muammer KOTBAŞ, 2024)

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından hazırlanmıştır.
Daha yeni Daha eski