HumorPLA.NET Hakkında (2)

HumorPLA.NET Hakkında (2)

ÜCRETSİZ İNDİR & HumorPLA.NET Hakkında (2).. HumoDEVA Uluslararası Karikatür Yarışmasının düzenlendiği internet sitesi.. HumorPLA.NET , ÜCRETSİZ olarak genel MİZAH'ı, KARİKATÜR SANATINI ve DÜNYA KARİKATÜRCÜLERİNİ hiçbir maddi veya ticari fayda..


HumoDEVA Uluslararası Karikatür Yarışmasının düzenlendiği internet sitesi.. HumorPLA.NET , ÜCRETSİZ olarak genel MİZAH'ı, KARİKATÜR SANATINI ve DÜNYA KARİKATÜRCÜLERİNİ hiçbir maddi veya ticari fayda sağlamadan tanıtmaktadır.. 

HumorPLA.NET bir MİZAH ANTOLOJİSİDİR. Burada 200.000'den fazla çizgi film, resim, gif, e-Kitap, e-Dergi, video, komedi bulacaksınız.. Sitemizde birçok görebilirsiniz karikatürler…


HumorPLA.NET Hakkında (2)

ÜCRETSİZ İNDİR & HumorPLA.NET Hakkında (2)
HumoDEVA Uluslararası Karikatür Yarışmasının düzenlendiği internet sitesi.

HumorPLA.NET , ÜCRETSİZ olarak genel MİZAH'ı, KARİKATÜR SANATINI ve DÜNYA KARİKATÜRCÜLERİNİ hiçbir maddi veya ticari fayda sağlamadan tanıtmaktadır.

HumorPLA.NET bir MİZAH ANTOLOJİSİDİR. Burada 200.000'den fazla çizgi film, resim, gif, e-Kitap, e-Dergi, video, komedi bulacaksınız...

- Sitemizde birçok karikatürü görebilirsiniz…

Lassalvy - Fransa

HumorPLA.NET'in Alt Yığını okuduğunuz için teşekkürler ! Yeni gönderiler almak ve çalışmalarımıza destek olmak için ücretsiz abone olun.

- ... aynı zamanda komik resimler, gifler… vs.



- A'dan Z'ye 1047 Dünyanın Karikatürcüleri - çalışmalar devam ediyor!

Stanescu - Romanya

- 1371 Karikatür Yarışma Galerisi (çalışma devam ediyor)

Varchenko - Kıbrıs

- Benzer Karikatürler


- THE CARToNIST & Melekler İçin Çizerler


- Ion Sfaiac, Romanya tarafından sunulan ÜCRETSİZ İNDİRME:


Ayrıca 1300'den fazla haber bülteni abonesi için ÜCRETSİZ KARİKATÜR eKİTAP sunmak zorundaysanız, bunu bize humodeva@gmail.com veya wetransfer.com adresinden gönderin.


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski