Sinop'tan Katılım Belgesi

Sinop'tan Katılım Belgesi

Sinop'ta düzenlenen "Sinoplu Diyojen 2. Uluslararası Karikatür Yarışması 2023"ten (Diogenes of Sinope 2nd International Cartoon Competition 2023 Sinop Turkey) adıma gönderilen katılım sertifikası e-Mailden bana ulaştı.. 
Belge üzerinde İngilizce olarak "Thank You very..


Sinop'tan Katılım Belgesi

Sinop'ta düzenlenen "Sinoplu Diyojen 2. Uluslararası Karikatür Yarışması 2023"ten (Diogenes of Sinope 2nd International Cartoon Competition 2023 Sinop Turkey) adıma gönderilen katılım sertifikası e-Mailden bana ulaştı.


Belge üzerinde İngilizce olarak "Thank You very much for participating in the 'Diogenes of Sinop' International Cartoon Contest" yazılı. "'Sinoplu Diyojen' Uluslararası Karikatür Yarışmasına katıldığınız için çok teşekkür ederiz."

Belgenin sol kenarında bulunan görsel, Karikatürcü Mustafa KURMALI'nın bir karikatürü. Belgede imzası bulunan isimler de şunlar; Karikatürcü Akın AYRANCIOĞLU, SİYAŞAD Başkanı Tufan BİLGİLİ ve Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin KAYA.

Yarışmanın bu yıl konusu "Amazonlar"dı ve son tarihi ise 15 Haziran 2023'tü. Bir adet karikatürümle bu yarışmaya katılmıştım. 



Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski