"Altı Kurşunlu Rus Ruleti".. Carlos Amorim Çizdi

"Altı Kurşunlu Rus Ruleti".. Carlos Amorim Çizdi


Yevgeny Prigozhin, Putin ve Shoigu'ya karşı verdiği özel savaşın ortasında, paralı asker grubu Wagner'i terk edip Belarus'a sığınmaya karar verdi: “Bu savaş olayı çok tehlikeli. Diğer insanlar öldüğü sürece, bu eğlenceli.”

Yevgeny Prigozhin, in the midst of his private war against Putin and Shoigu, decided to abandon his mercenary group Wagner and take refuge in Belarus: “This war thing is very dangerous. As long as other people die, it's fun.”
---

Carlos AMORIM.. Haftalık Karikatürleri 014

Zelensky iki tarafı da desteklediğini söylüyor

Russian roulette with six bullets
Zelensky says he supports both sides
---




Putin'in talebinin önümüzdeki birkaç saat içinde NATO'dan Rus liderine destek için asker veya en azından bir merdiven sağlaması bekleniyor. Batı hesabını yapıyor ve karlı bir iş olup olmayacağına bakıyor.

Putin's request is expected for the next few hours for NATO to provide soldiers or, at least, a ladder in support of the Russian leader. The West is doing the math and seeing if it will be a profitable business.
-----


Ve Ukrayna ihtilafının ortasında nükleer tırmanış devam ediyor. İlgili liderler için her şey yolunda giderse, yakında endişelenecek sınırlarımız kalmayacak.

And the nuclear escalation continues amid the Ukrainian conflict. If all goes well for the leaders involved, soon we won't have any more borders to worry about.
-----



Ve ABD, Hindistan ile yakınlaşma arayışına devam ediyor. Kaleci, bariyerin yeterli olacağından emin.

And the United States continues to seek rapprochement with India. The goalkeeper is confident that the barrier will be enough.
-----


Yeni Küresel Finansal Kompakt Zirvesi toplandı ve bir sonuca vardı. Yoksulluk ve iklim değişikliğinin sağladığı yüksek kârlara dokunmadan, iklim değişikliğiyle mücadele etmek ve yoksullukla mücadele etmek gerekiyor.

The Summit for a New Global Financial Compact met and reached a conclusion. It is necessary to fight poverty and fight against climate change without touching the high profits provided by poverty and climate chaAnd speaking of climate change...
-----


Ve iklim değişikliklerinden bahsetmişken…

And speaking of climate changes…
-----



Suudi Arabistan, yurtdışındaki imajını iyileştirme çabalarında futbola büyük yatırımlar yapıyor. Şimdiye kadar, İnsan Hakları F.C. herhangi bir önemli imza açıklamadı.

Saudi Arabia, in its efforts to improve its image abroad, invests heavily in soccer. So far, Human Rights F.C. has not announced any major signings.
-----

İlginiz için teşekkür ederiz.
Gelecek haftaya kadar!
Thank you for your attention.
Till next week!
Amorim


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından derlenmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski