Çizelim Öğrenelim (2).. Karikatür Yüzleri Çizmek

Çizelim Öğrenelim (2).. Karikatür Yüzleri Çizmek


Bir karikatür oluşturmak için kullandığınız her YENİ kombinasyon, SİZİN karikatürünüzle yüzleşin. BİNLERCE erkek ve/veya kadın çizgi film yüzü geliştirebilirsin - genç ve yaşlı. Ne kadar çok yüz çizersen, o kadar kolay olacak.. 
Karalama kağıdına birkaç kafa şekli çizin,
-----

002 - a

Bu erkek karikatür odakları, kadın yüzleri için kullanılan aynı yöntemle çizilmiştir. Herhangi bir kafa şeklinin özelliklerini değiştirmek veya yerine farklı bir saç tutamı koymak çok fazla hayal gücü gerektirmez.
These male cartoon foces were drawn using the same method used for the female faces. It doesn't take a lot of imagination to change the features in any head shape, or to substitute a different hair sttle.


Karalama kağıdı veya aydınger kağıdı üzerinde 3B grafit kalem kullanın
Use a 3B graphite pencil on scratch paper or tracing 

Bir karikatür oluşturmak için kullandığınız her YENİ kombinasyon, SİZİN karikatürünüzle yüzleşin. BİNLERCE erkek ve/veya kadın çizgi film yüzü geliştirebilirsin - genç ve yaşlı. Ne kadar çok yüz çizersen, o kadar kolay olacak.
Every NEW combination you use to produce a cartoon face it YOUR cartoon. YOU can develop THOUSANDS of male and/or female cartoon faces - young and old. The more faces you draw, the  easier it will become.
-----

002 - b

Bu kadın karikatür yüzlerinin her biri, önce bir oval çizilerek, ardından 5. sayfadan seçilen özellikler çizilerek oluşturuldu. BU EĞLENCELİ! Karalama kağıdına birkaç kafa şekli çizin, ardından istediğiniz özellikleri çizin. Farklı boyutlarda ve farklı yerlerde çizilen çeşitli kombinasyonlar, kelimenin tam anlamıyla BİNLERCE yüz yaratmanıza olanak tanır. Ve SINIRSIZ sayıda çizgi film yüzü için abartılı gözler, burunlar, ağızlar ve saç stilleri ekleyebilirsiniz, DENEYİN!
Each of these female cartoon faces was created by first drawing an oval, then drawing the features selected from page 5. IT'S FUN! Draw a few head shapes on scratch paper, then draw in features of your choice. The various combinations drawn in different sizes and in different locations enable you to create literally THOUSANDS of faces. And you can add exaggerated eyes, noses, mouths, and hair styles for an INFINITE number of cartoon faces, TRY IT!


Yukarıdaki yüzleri farklı kafa şekillerinde ve farklı saç modellerinde çoğaltmak size ilginç, hatta büyüleyici gelebilir. Aydınger kağıdı kullanarak özelliklerin ticaretini yapın ve bunları farklı boyutlarda ve farklı konumlarda çizin. Çok kolay - ve işe yarıyor!
You may find it interesting, even fascinating, to duplicate the faces above in different head shapes and with different hair styles. Using tracing paper, trade features and draw them in different sizes and in different locations. It's easy - and it works!
-----

022 - c

İnsanda olduğu gibi gözleri 1/2 kafa olarak kullanarak, ölçüleri çok daha iyi deneyin, deneyin
Using eyes as 1/2 head we as in the human ure, the measurements the out much better, try

Sevimli küçük bir kız, bir karikatürist için her zaman büyük bir değerdir - ve çok azı akıllı görünen birini çizebilir
A cute little girl is always a great asset to a cartoonist - and so few can draw one that looks smart

Deneyin, neler yapabileceğinize şaşıracaksınız
Traying you will surprised what you can do

Dilerseniz 170 kalem kullanabilirsiniz.
You can use 170 pen if you like

Bütün bu figürler fırça ile yapılmıştır.
All these figures were made with brush
-----

002 - d

Karikatür Yüzleri Çizmek
İşte çeşitli yerlerde çeşitli kaş, göz, burun ve ağız türlerine sahip dört temel oval yüz. Her temel yüzün altında, her biri yukarıdaki temel karikatür yüzle ilgili özelliklere sahip bir erkek ve bir dişi çizgi film yüzü bulunur.
Drawing Cartoon Faces
Here are four basic oval faces with assorted types of eyebrows, eyes, noses and mouths in various locations. Below each basic face is a male and a female cartoon face, each with features related to the basic cartoon face above.

Temel yüzlerin her birinden ortaya çıkan karikatürleri inceleyin. Saç stillerinin, kulakların, bıyıkların, çillerin, küpelerin, kolyenin, papyonun vb. eklendiğine ve çeşitlerine dikkat edin.
Examine the cartoons which resulted from each of the basic faces. Notice the addition and varieties of hair styles, ears, moustaches, freckles, earrings, the necklace, the bow tie, ey cetera
-----

002 - d

Denge hattı
Line of balance

Basit çizgiler üzerinde aksiyon figürleri oluşturun, evet, sadece iki çizgi.
Build action figures on simple lines yes, just two lines.

Birçoğu kafa, ayak, el veya gözle başlar ve vücudu bunun etrafında inşa etmeye çalışır!
Too many start with the head, foot, hand or eye and try to build the body arround it!

Yalnızca güzel, temiz kesilmiş bir kalem blokajı yaptıktan sonra mürekkep ekleyin.
Ink in only after you have a nice clean - cut pencil blocking - in.
------------------------

Çizelim Öğrenelim ARŞİVİ:

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski