Carlos AMORIM Çizdi (4).. "Paskalya Yumurtaları..."

Carlos AMORIM Çizdi (4).. "Paskalya Yumurtaları..."

Cartoons by Brazilian illustrator Carlos AMORIM.. "Shots here, there and everywhere.. Imagine there's no heaven...".. 
Despite warnings from the Chinese government, the president of Taiwan is trying to get closer to the United States in a political movement known as “out



Brezilyalı Çizer Carlos AMORIM'den çizgiler.. Paskalya, yenilenmiş bir umut, anlayış ve barış zamanıdır. Sadece bu umutla, anlayışla ve barışla kimin ilgilendiğini bilmiyoruz. Buna mücadele karar veriyor.

Cartoons by Brazilian illustrator Carlos AMORIM.. Easter is a time of renewed hope, understanding and peace. We just don't know who is interested in this hope, understanding and peace. The fighting is deciding that.


Carlos AMORIM Çizdi (4).. 
"Paskalya Yumurtaları..."

Paskalya yumurtaları
Hepsini bulduğunuzda çok geç olacak...
Easter eggs
When you find them all it will be too late...


Paskalya, yenilenmiş bir umut, anlayış ve barış zamanıdır. Sadece bu umutla, anlayışla ve barışla kimin ilgilendiğini bilmiyoruz. Buna mücadele karar veriyor.

Easter is a time of renewed hope, understanding and peace. We just don't know who is interested in this hope, understanding and peace. The fighting is deciding that.
----



Finlandiya, barış arayışındaki başka bir çabayla resmen NATO'ya katılıyor…

Finland officially joins NATO, in another effort in search of peace…
----


Rusya'nın BM Güvenlik Konseyi başkanlığını üstlendiği haberi bomba gibi düştü. Kimse fazla dikkat etmedi. Sonuçta, bir yılı aşkın bir süredir Rus füzeleri Ukrayna'yı bombalıyor ve şimdiye kadar kimse harekete geçmedi.

The news that Russia has assumed the presidency of the UN Security Council fell like a bombshell. Nobody paid much attention. After all, for over a year Russian missiles have been bombing Ukraine and so far no one has taken action.
----



2024'te Beyaz Saray'a başkanlık yarışı başladı. Stormy Daniels liderliği ele geçirdi ve Trump hemen arkasında, kılık değiştirmeye çalışıyor...

The race for the presidency to the White House in 2024 has begun. Stormy Daniels took the lead and Trump is right behind, trying to disguise...
-----

Yenilenebilir enerji

Renewable energy
----


Amorimcartoons'u okuduğunuz için teşekkürler!! Yeni gönderiler almak ve çalışmalarımı desteklemek için ücretsiz abone olun.
Thanks for reading Amorimcartoons!! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

İlginiz için teşekkür ederiz.
Gelecek haftaya kadar!
Thank you for your attention.
Till next week!

Amorim
www.linktr.ee/amorimcartoons

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski