OscarFEST 2. Kataloğu 2022

OscarFEST 2. Kataloğu 2022

Hırvatistan'da 14.sü düzenlenen sergi amaçlı yarışmanın dijital kataloğu yayınlandı. Katalogda eseri bulunanlara indirebilecekleri bağlantı adresi e-Posta ile gönderildi. Bu katalog; etkinliğin ikinci kataloğu. Daha önce yayımlanan birinci katalog, 50 seçme eserden oluşuyor. Bu albümde


Hırvatistan'da 14.sü düzenlenen sergi amaçlı yarışmanın dijital kataloğu yayınlandı. Katalogda eseri bulunanlara indirebilecekleri bağlantı adresi e-Posta ile gönderildi. Bu katalog; etkinliğin ikinci kataloğu. Daha önce yayımlanan birinci katalog, 50 seçme eserden oluşuyor. 

Bu albümde Türkiye'den sadece Aytur ŞAHİNBAY'ın karikatürü yer alıyor. Bu etkinlik Hırvatistan'ın Osor köyünde düzenleniyor. Osor, Hırvatistan'ın batısında bulunan Primorje-Gorski Kotar İlçesindeki Cres adasında ve 60 nüfuslu bir köy. Bir de küçük bir limana sahip.


OscarFEST Kataloğu 2022

Hırvatistan'da 14.sü düzenlenen sergi amaçlı yarışmanın dijital kataloğu yayınlandı. Katalogda eseri bulunanlara indirebilecekleri bağlantı adresi e-Posta ile gönderildi. Bu katalog; etkinliğin ikinci kataloğu. Daha önce yayımlanan birinci katalog, 50 seçme eserden oluşuyor. Bu albümde Türkiye'den sadece Aytur ŞAHİNBAY'ın karikatürü yer alıyor.


Bu etkinlik Hırvatistan'ın Osor köyünde düzenleniyor. Osor, Hırvatistan'ın batısında bulunan Primorje-Gorski Kotar İlçesindeki Cres adasında ve 60 nüfuslu bir köy. Bir de küçük bir limana sahip.

Etkinliğin tam adı "14. OSCARfest Uluslararası Karikatür Sergisi 2022 Osor Hırvatistan". Katılım süresi 10 Haziran 2022'de sona ermişti. Konusu ise : "Bir Çöl Adalarında Savaş ve Barış Çalışmaları"..

Katalogda benim 1 eserim var. Söz konusu bu eserimde, benim karikatür dışında yaptığım soyut çizimlerimden kullandım. Daha doğrusu karikatürle soyut çizimi bir araya getirdim. Daha önce bir yarışmada da bu tür bir çalışma yapmıştım.


Uluslararası bu etkinliğe Türkiye'den katılımcı çizer sayısı ise 14.. 

2023'de yapılacak 15. yeni yarışmanın konusu da Dado KOVACEVIC tarafından açıklandı. Katılımla ilgili ayrıntılar daha sonra açıklanacak. Bu yılın yarışma konusu: "Issız Bir Adada Sanat" (Art on a Desert Island)


Katılımcılar / Participants (Türkiye - Turkey)

Ahmet ESMER #4 >27
Ayten KÖSE* #3 >41
Aytur ŞAHİNBAY #13
Erdoğan BAŞOL #5 >19
Hikmet ÇİL #7 >10
İlker MANSUROĞLU #2 >47
Kerem YÜCE #4 >37
Lütfü ÇAKIN #6 >10
Mehmet ZEBER #4 >33
Muammer KOTBAŞ #3 >44
Oğuzhan ÇİFTÇİ #4 >37
Salíh KÜTÜKÇÜ #4 >27
Tanju ÖZKAN #1 >49
Tuna CEYLAN #1 >50




Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski