Menekşe ÇAM Tiflis'de ve Ekrem KILIÇ Denizli'de Etkinliklerde

Menekşe ÇAM Tiflis'de ve Ekrem KILIÇ Denizli'de Etkinliklerde

Çizerlerimizin etkinlik haberlerine sayfalarımda yer vereceğimi daha önce belirtmiş ve bazı çizer dostlarımızın çeşitli haberlerini yayımlamıştım. Bu kez iki çizerimizin katılacağı iki ayrı habere yer veriyorum. Söz konusu bu haberlere, çizerlerimizin sosyal medya hesaplarında


Çizerlerimizin etkinlik haberlerine sayfalarımda yer vereceğimi daha önce belirtmiş ve bazı çizer dostlarımızın çeşitli haberlerini yayımlamıştım. Bu kez iki çizerimizin katılacağı iki ayrı habere yer veriyorum. Söz konusu bu haberlere, çizerlerimizin sosyal medya hesaplarında rastlamış olanlarınız vardır.

Burada da kısaca değinmek gerekirse; Karikatürcü Menekşa ÇAM, Portre Karikatür Etkinliği İçin 05-07 Ekim 2022 tarihlerinde Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'te.

Karikatürcü Ekrem KILIÇ, Denizli'de düzenlenen 5. Kitap Fuarı'ndaki Denizlili Yazarlar Standında kitaplarını ve karikatürlerini imzalayacak




Menekşe ÇAM Tiflis'de ve Ekrem KILIÇ Denizli'de Etkinliklerde

Çizerlerimizin etkinlik haberlerine sayfalarımda yer vereceğimi daha önce belirtmiş ve bazı çizer dostlarımızın çeşitli haberlerini yayımlamıştım.


Bu kez iki çizerimizin katılacağı iki ayrı habere yer veriyorum. Söz konusu bu haberlere, çizerlerimizin sosyal medya hesaplarında rastlamış olanlarınız vardır.

05-07 Ekim 2022
"Shalva KIKODZE Gürcü Portre Karikatür Festivali"
Tiflis / GÜRCİSTAN

Menekşa ÇAM Portre Karikatür Etkinliği İçin Tiflis'te

İlk etkinlik haberimiz, Karikatürcü Menekşe ÇAM'ın katılacağı etkinlik haberi. Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'de gerçekleştirilecek olan "Shalva KIKODZE Gürcü 
Portre Karikatür Festivali" (05-07 October Shalva KIKODZE Georgian Caricature Festival - Tbilisi).

Bu festival 05 - 07 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşiyor. Etkinliğe Valentin CHIBRIT, Menekşe ÇAM ve KEMO katılıyor.


Ekrem KILIÇ İmza Günü Denizli 5. Kitap Fuarı'nda

Karikatürcü Ekrem KILIÇ, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 5.sini düzenlediği Kitap Fuarı'nda imza gününde olacak. Ekrem KILIÇ kitap ve karikatürlerini 07- 08 Ekim tarihlerinde Denizlili Yazarlar Standında imzalayacak. 

Ekrem KILIÇ İmza Günü - 7-8 Ekim 2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi 5. Kitap Fuarı

Ekrem KILIÇ daha önce (27 Mayıs - 05 Haziran 2022) Acıpayam 1. Kitap Günleri'nde ve 03-04 Haziran 2022 tarihlerinde de "2. Merkezefendi Kitap Günleri"nde iki imza günü düzenlemişti. İlgili haber ayrıntısı için TIKLAYINIZ..

Kaynaklar:

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski