KalDer Bursa'dan "Finalist Ödülü" Sertifikası

KalDer Bursa'dan "Finalist Ödülü" Sertifikası

Bursa'da bu yıl 8.'si düzenlenen "8. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması"ndan "Finalist Ödülü" sertifikası bana ulaştı. Dijital olarak hazırlanıp e-Posta ile ulaştırılan bu belgede Genel Müdür Emin DİREKÇİ ile Anadolu Karikatürcüler Derneği Başkanı Mehmet KAHRAMAN'ın imzası


Bursa'da bu yıl 8.'si düzenlenen "8. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması"ndan "Finalist Ödülü" sertifikası bana ulaştı. 

Dijital olarak hazırlanıp e-Posta ile ulaştırılan bu belgede Genel Müdür Emin DİREKÇİ ile Anadolu Karikatürcüler Derneği Başkanı Mehmet KAHRAMAN'ın imzası bulunuyor.


KalDer Bursa'dan "Finalist Ödülü" Sertifikası

Bursa'da bu yıl 8.'si düzenlenen "8. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması"ndan "Finalist Ödülü" sertifikası bana ulaştı. Dijital olarak hazırlanıp e-Posta ile ulaştırılan bu belgede Genel Müdür Emin DİREKÇİ ile Anadolu Karikatürcüler Derneği Başkanı Mehmet KAHRAMAN'ın imzası bulunuyor.

Son katılım tarihi 13 Ocak 2022 olan yarışmanın sonuçları Şubat'ın ilk haftasında açıklanmıştı. Bu yarışmaya 53 ülkeden 354 çizer 818 karikatürle katıldı ve 'Yetişkinler' kategorisinde 100 karikatür finalde yarıştı. Gönderdiğim 2 adet eserimden bir tanesi bu finalist 100 karikatür arasında yer aldı.


Finalist Ödülü Belgesi Notu:

"Birlikte Güçlüyüz Birlikte Başarılıyız" konusuyla düzenlenen 8. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması 2022'de "Finalist Ödülü"ne layık görüldü.

Was awarded the "Finalist Prize" in the 8th KalDer Bursa International Cartoon Contest 2022 which was held  under the theme of "Together we are Strong Together we are Succeed"

e-Posta notu:

Sayın MUAMMER KOTBAŞ,
8. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması'na katıldığınız için teşekkür ederiz. Yarışma katılım belgeniz ektedir.
Türkiye'den sevgilerle.

Dear MUAMMER KOTBAŞ,
Thank you for participating in the 8th KalDer Bursa International Cartoon Contest. Your competition participation certificate is attached.
Greetings from Turkey.


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski