Oyun (!)

Oyun (!)


Fenerbahçe futbol takımı kafilesini taşıyan otobüse silahlı saldırı yapıldı..

Fenerbahçe futbol takımı, 4 Nisan 2015 Cumartesi günü Rize'de Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 5 -1 kazandığı süper lig maçı sonrası, havaalanına gitmek üzere Trabzon'a doğru yola çıktı.

Saat 22:30 sıralarında Araklı ilçe girişinde kafile otobüsüne nereden yapıldığı bilinmeyen silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda otobüs söforü Ufuk KIRAN yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. 

Olayın Trabzon sınırları içinde yaşanmış olması, akla hemen Trabzonspor'la Fenerbahçe'nin 3 Temmuz 2011'den beri aralarında süregelen ve tam olarak çözülememiş olan şike konusundan kaynaklı bir intikam duygusu olabileceğini getirdi. 
Oysa böylesi düşünceyle hareket edebilecek bir taraftar işine benzemiyordu bu olay. Çok profesyonelce düşünülüp gizil güçlerce kurulmuş esaslı bir pusu- tuzak gibi duruyordu. Olayın yeri, zamanı ve biçimi bu savımızı doğruluyor. 

Bu olay Türkiye spor tarihinde ilk kez yaşanıyor. Zaten ülkede son 4-5 gündür yaşanan sansasyonel olaylar, ilk olmalarıyla dikkat çekiyor. Bütün olarak bakıldığında da şüphelerimiz artıyor.
31 Mart günü, Türkiye'nin 80 ilinde ilk defa elektrikler gün boyunca kesiliyor, ülke karanlığa gömülüyor ve nedeni hala anlaşılamıyor.

Aynı gün, ilk defa Avrupa'nın en büyük adalet sarayında bir savcı rehin alınıp öldürülüyor. 
Yine aynı gün AKP'nin Kartal ilçe başkanlığını basan bir kişi, Türkiye'de ilk defa görülen 'Zülfikar' kılıç işlemeli Türk Bayrağı ile bir eylem gerçekleştiriyor ve amacı öğrenilemiyor. 

Ertesi gün ise bu yaşananlar ardından, polis tarafından aranan ve her an eylem yapabileceği bilinen bir canlı bomba kadın, kendini açık hedef haline getirerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırıyor ve öldürülüyor.

Bütün bu olayların ortak yanı, ses getirecek yönleriyle birbirine benzerlik taşımaları. Trabzonspor ve Fenerbahçe, hain emeller beklentisinde olanlar için uygun zemin. 
Bunların hepsi araştırılıp açığa çıkmalıdır. 

Ve tabi en önemlisi sporda (futbolda) şike konusunu adaletli olarak çözmeli ki, futbolumuz ve taraftarlar her olayda zan altında kalmasın..


Saldırı sonrası Fenerbahçe kafile otobüsü (04 Nisan 2015)

 
  
---

Türkiye'nin 80 ilinde elektrikler kesildi:

  
---

Savcı Mehmet Selim KİRAZ'a Adliyede silahlı saldırı:

  
---

AKP Kartal İlçe binasına giren eylemci (02.04.2015)

---

İstanbul Vatan Caddesi Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişimi.. (01.04.2015)


Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski