"Olense Kartoenale" Karikatür Yarışmasına Başvuru Nasıl Yapılacak?

"Olense Kartoenale" Karikatür Yarışmasına Başvuru Nasıl Yapılacak?

Belçika'nın Olen şehrinde bu yıl 35.si yapılacak olan Uluslararası karikatür yarışmasına nasıl başvuruda bulunulacağı konusunda bir açıklama geldi.. 34 yıldır düzenlenmiş olan yarışmanın organizasyon hazırlıkları bu yıl da erkenden başlamıştı. 35. yarışmanın duyurusu, 


Buna göre 30 Haziran 2023 Cuma gününden itibaren yarışmanın web sayfasına girip, daha önceden kaydınız varsa e-Mail adresi ve şifreniz ile giriş yapabileceksiniz. Daha önce kayıt yaptırmamışsanız birkaç gerekli bilgiyle kaydınızı yaptırmanız yeterli olacak. Sonrası, zor olmayan yönergeleri izleyerek çalışmalarınızı yükleyebilirsiniz.

Burada en çok dikkat çekilen ve üzerinde durulan konu, eserlerinizi organizasyonun e-Mail adresine göndermemeniz gerekiyor. Aksi durumda yarışmaya katılmış sayılmayacaksınız.


"Olense Kartoenale" Karikatür Yarışmasına Başvuru Nasıl Yapılacak?

Belçika'nın Olen şehrinde bu yıl 35.si yapılacak olan Uluslararası karikatür yarışmasına nasıl başvuruda bulunulacağı konusunda bir açıklama geldi. 34 yıldır düzenlenmiş olan yarışmanın organizasyon hazırlıkları bu yıl da erkenden başlamıştı. 


35. yarışmanın duyurusu, 2023'ün Mart ayında yapılmıştı. Olen şehrinde düzenlenecek yeni yarışma ile ilgili, Olen Yerel Yönetim Kültür ve Turizm Koordinatörü Hilde DRIESMANS imzasıyla iletilen açıklamada, yarışmaya nasıl kayıt yaptırılacağı konusunda bir hatırlatmada bulunuldu.

Buna göre 30 Haziran 2023 Cuma gününden itibaren yarışmanın web sayfasına girip, daha önceden kaydınız varsa e-Mail adresi ve şifreniz ile giriş yapabileceksiniz. Daha önce kayıt yaptırmamışsanız birkaç gerekli bilgiyle kaydınızı yaptırmanız yeterli olacak. Sonrası, zor olmayan yönergeleri izleyerek çalışmalarınızı yükleyebilirsiniz. Son katılım tarihi: 11 Eylül 2023 Pazartesi.

Daha önce kaydı bulunanlar bu sayfadan giriş yapabilirler



Burada en çok dikkat çekilen ve üzerinde durulan konu, eserlerinizi organizasyonun e-Mail adresine göndermemeniz gerekiyor. Aksi durumda yarışmaya katılmış sayılmayacaksınız.


Olen Yerel Yönetim Kültür ve Turizm Koordinatörü Hilde DRIESMANS'ın açıklaması şöyle:

"Merhaba karikatürcü,

www.olensekartoenale.be tekrar yayında!

Bugünden itibaren www.olensekartoenale.be üzerinden kayıt yaptırabilir ve çalışmalarınızı yükleyebilirsiniz.

Karikatürlerin son gönderme tarihi 11 Eylül gece yarısı 12.00'dir.


Lütfen başvurularınızı kabul edilmeyeceği için kartoenale@olen.be adresine göndermeyiniz .

Ana konu 'Çöp' . 

Uluslararası Af Örgütü bu yıl 'Herkesin uygun bir eve sahip olma hakkı vardır' konulu en iyi karikatüre özel bir ödül veriyor. 

Daha fazla bilgiye www.olensekartoenale.be adresinden ulaşabilirsiniz .

İyi şanlar!"

Saygılarımla,
Hilde DRIESMANS, kültür ve turizm koordinatörü
Yerel yönetim Olen, 014 27 94 21, www.olen.be

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski