Mizahçı, Komedyen, Stand-upçı Guillaume BATS Hayatını Kaybetti

Mizahçı, Komedyen, Stand-upçı Guillaume BATS Hayatını Kaybetti

Asıl adı Guillaume BATREAU olan 
Fransız mizahçı, komedyen ve Stand-upçı Guillaume BATS 1 Haziran 2023 günü 36 yaşında hayatını kaybetti.. "Cam kemik hastalığı" olarak adlandırılan Osteogenezis Imperfekta ile dünyaya gelen BATS, 27 kırıkla doğdu ve küçük yaşlarda farklı


Yaklaşık on yıl boyunca, özellikle oyunculuk mesleğinin temellerini öğrendiği Montmirail'deki MJC'de farklı sahnelerden oluşan şovlarda oynadı. Telaşlı bir hayatın ardından burada en sevdiği mizahı keşfeder! İlk eskizlerini de bu sırada geliştirdi.

İnternette yayınlanan skeçler ve "On n'demande qu'en rire" gibi televizyon programlarında yavaş yavaş fark edildi. Profesyonel ağını bu şekilde genişletti ve komedi ve Fransız sahnesindeki birkaç büyük isim onu ​​gördü ve ona ilk perdelerini teklif etti.

Guillaume BATS
(Fransa)
(D.T. 14 Nisan 1987 - Ö. T. 1 Haziran 2023)

Mizahçı, Komedyen, Stand-upçı Guillaume Bats Hayatını Kaybetti

Asıl adı Guillaume BATREAU olan Fransız mizahçı, komedyen ve Stand-upçı Guillaume BATS 1 Haziran 2023 günü 36 yaşında hayatını kaybetti.

"Cam kemik hastalığı" olarak adlandırılan Osteogenezis Imperfekta ile dünyaya gelen BATS, 27 kırıkla doğdu ve küçük yaşlarda farklı koruyucu ailelerde büyüdü. Çift yumurta ikizi erkek kardeşi bu hastalıktan etkilenmedi. BATS ancak 15 yaşında annesini tekrar görebildi.


Aslen Marne'li (Champagne-Ardennes) ve 14 Nisan 1987'de Reims'de doğan Guillaume, oyunculuğa 12 yaşında başladı. 

İlk gençlik döneminde bölgesindeki MJC tiyatroyu keşfetti. Birkaç yıl boyunca farklı şovlarda oynadı ve sahnede olmanın mutluluğunu yaşadı. Telaşlı bir hayatın ardından burada en sevdiği mizahı keşfeder! İlk eskizlerini de yine bu sırada geliştirir.

Guillaume 2007'de edebiyat diplomasını aldıktan sonra Paris'e taşındı ve burada tiyatro çalışmalarına Sorbonne'da devam etti.


İnternette yayınlanan skeçler ve "On n'demande qu'en rire" gibi televizyon programlarında yavaş yavaş fark edildi. Profesyonel ağını bu şekilde genişletti ve komedi ve Fransız sahnesindeki birkaç büyük isim onu ​​gördü ve ona ilk perdelerini teklif etti.

Ayrıca France 4'te (2012, 2013 ve 2015'te) yayınlanan "Montreux Festivali"nde ve Fransa, Belçika ve İsviçre'de yayınlanan "Smile & Song Festival" Gala'nın çeşitli edisyonlarında da izlendi. C8 ve Comédie Plus veya çeşitli tanıtım gösterileri sırasında (Salut les Terriens, Vivement Dimanche, vb.)


Bugün de yapımcılığını Jérémy FERRARI ve Eric ANTOINE'ın üstlendiği Guillaume, gösterisini Paris'te ve Fransa'nın dört bir yanında, örneğin Festival Off d'Avignon'un 2016 ve 2017 sürümleri sırasında olduğu gibi çok sık kapalı gişe oynadı.

Ocak 2023'te Guillaume BATS, Jérémy FERRARI ile birlikte yazdığı yeni şovu Inchallah'ı turneye başlar.

Guillaume BATS, engellilerle ilgili bir konferansa katılacakken, yokluğundan endişelenen Jérémy FERRARI, 1 Haziran 2023'te O'nu evinde ölü olarak bulur. 

Haber, Jean-Pascal Zadi Kôkôrikô'nun "skeç şovu"nun Canal+'da yayınlandığı gün, yapım ekibi tarafından sosyal ağlarda duyurulur!

"Herkese merhaba,
Gönül ve sahnedeki büyük dostumuz ve kardeşimiz Guillaume BATS'ın 
1 Haziran 2023 Perşembe günü vefatını en derin üzüntüyle duyuruyoruz. 
Sözlerimiz yok ama zaten büyük bir boşluk var. 
Bu büyük sanatçıya desteklerini ve sevgilerini gösteren tüm insanlara ve tüm seyircilere içtenlikle teşekkür ederiz. 
O hepimiz için bir örnekti ve ondan ilham almaya devam edeceğiz."

Tüm Dark Smile ekibi
-----

Guillaume BATS
(Çizgi: Bruno MUNIER)

Kaynaklar:                                    

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski