Uluslararası "Francisco de QUEVEDO" Yarışması İki Yılda Bir Yapılacak

Uluslararası "Francisco de QUEVEDO" Yarışması İki Yılda Bir Yapılacak

İspanya'nın Başkenti Madrid'de geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen 
"Uluslararası "Francisco de QUEVEDO" Karikatür ve Karikatür Portre Ödülü" yarışmasının bu yıl dördüncüsü yapılmayacak. Alınan zorunlu karara göre yarışma 2 yılda bir yapılacak. Yarışma organizasyonu


İspanya'nın Başkenti Madrid'de geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen "Uluslararası "Francisco de QUEVEDO" Karikatür ve Karikatür Portre Ödülü" yarışmasının bu yıl dördüncüsü yapılmayacak. Alınan zorunlu karara göre yarışma 2 yılda bir yapılacak. 

Yarışma organizasyonu tarafından 24 Ocak'ta konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre, sponsorlardan birinin devam etmeyeceğini açıklamasının ardından, süre azlığından yeni sponsor arayışına da girilemediği belirtildi.


Uluslararası "Francisco de QUEVEDO" Yarışması İki Yılda Bir Yapılacak

İspanya'nın Başkenti Madrid'de geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen "Uluslararası "Francisco de QUEVEDO" Karikatür ve Karikatür Portre Ödülüyarışmasının bu yıl dördüncüsü yapılmayacak. Alınan zorunlu karara göre yarışma 2 yılda bir yapılacak. 


Yarışma organizasyonu tarafından 24 Ocak'ta konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre, sponsorlardan birinin devam etmeyeceğini açıklamasının ardından, süre azlığından yeni sponsor arayışına da giremediklerini belirterek, yarışmanın bu yıl yapılmayarak 2024'de yapılacağını ve bundan böyle 2 yılda bir yapılmasına karar verildiğini kamuoyuna duyurdular.


Yarışma organizasyonu tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Sevgili dostlar, bu dördüncü baskının yayınlanması için her şeyi hazırladığımızda, sponsorlardan birinin bize bu yıl devam edemeyeceğini ve alternatifler bulmaya çalışmamıza rağmen çok az zamanımız olduğunu size bildirmek istiyoruz. sahip olduğumuz, bu yılki baskıyı gerçekleştirmemiz imkansızdı. Portocartoon ve World Press Cartoon'un aşırı durumuna gelmek istemediğimiz için Ödülün iki yılda bir verilmesine, bu yıl dinlenmeye ve 2024'te dördüncü baskısına devam edilmesine karar verildi.


Küçük bir hayal kırıklığı ama bizi gelecek için daha güçlü kılacak bir hayal kırıklığı.

Çalışmanızı göndererek ve böylece Ödülün devam etmesini sağlayarak katılan herkese teşekkür ederiz. Önceki baskılardaki çalışmalarını göndererek henüz katılmaya karar vermemiş olanlardan, katılımlarının İspanya'da kalan birkaç Grafik Mizah Ödülünden birinin korunmasına yardımcı olmasını isteyin.

Herkese kucak dolusu sevgiler, 2024'te görüşmek üzere.

Jose Luis IVAS
Başkan
QuevedoCartoon


(English)

Dear friends, we want to inform you that, when we had everything ready for the release of this fourth edition, one of the sponsors told us that this year it cannot continue and, although we have tried to find alternatives, with little time of the one we have, it has been impossible for us to carry out this year's edition. Since we do not want to reach the extreme situation of Portocartoon and World Press Cartoon, it has been decided that the Award will be biennial, resting this year and resuming the fourth edition in 2024.

A small disappointment but one that will make us stronger for the future.


Thanks to all of you who have participated by sending your work and thereby making the Award go ahead. To those who have not yet decided to participate by sending their works in previous editions, ask them that their participation helps maintain one of the few Graphic Humor Awards that are remaining in Spain.

A huge hug to everyone and see you in 2024.

Jose Luis IVAS
President
QuevedoCartoon

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski