Efes Selçuk Belediyesi'nden Katılım Belgeleri

Efes Selçuk Belediyesi'nden Katılım Belgeleri

İzmir'de Efes Selçuk Belediyesi tarafından bir süre önce düzenlenen "Barış" konulu karikatür sergisine katıldığım için bugün "Katılım Sertifikaları" bana ulaştı. 'Sertifikaları' dedim, çünkü iki (2) adet katılım sertifikası gönderildi. Hem Türkçe hem de İngilizce olarak iki ayrı katılım



İzmir'de Efes Selçuk Belediyesi tarafından bir süre önce düzenlenen "Barış" konulu karikatür sergisine katıldığım için bugün "Katılım Sertifikaları" bana ulaştı. 'Sertifikaları' dedim, çünkü iki (2) adet katılım sertifikası gönderildi. 

Hem Türkçe hem de İngilizce olarak iki ayrı katılım sertifikası hazırlanması ve gönderilmesi, karikatür yaşamımda ilk kez karşılaştığım bir örnek uygulama oldu. Serginin uluslararası olması birinci etkendi ancak böylesi bir düşünceyi hayata geçirmek çizerler açısından önemli bir yerinde davranış. Bu nedenle benim için ayrı bir değeri olacak bu belgelerin.

Certificate of Participation - 2022
Muammer KOTBAŞ, Turkey
İzmir / Efes Selçuk Belediyesi - İzmir

Efes Selçuk Belediyesi'nden Katılım Belgeleri

İzmir'de Efes Selçuk Belediyesi tarafından bir süre önce düzenlenen "Barış" konulu karikatür sergisine katıldığım için bugün "Katılım Sertifikaları" bana ulaştı. 'Sertifikaları' dedim, çünkü iki (2) adet katılım sertifikası gönderildi. Hem Türkçe hem de İngilizce olarak iki ayrı katılım sertifikası hazırlanması ve gönderilmesi, karikatür yaşamımda ilk kez karşılaştığım örnek bir uygulama oldu. 


Serginin uluslararası olması birinci etkendi ancak böylesi bir düşünceyi hayata geçirmek çizerler açısından önemli bir yerinde davranış. Bu nedenle benim için ayrı bir değeri olacak bu belgelerin.

Türkçe olarak hazırlanan katılım sertifikasında şu açıklamaya yer verilmiş;

"Evrensel ve tüm  dünya halkları için vazgeçilmez bir değer olan barış adına kaleminizden dökülen çizgiler bizleri derinden etkiledi. 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Efes Selçuk^ta düzenlenen 'Dünya Barış Günü Karikatür Sergisi'ne katılarak çizgilerinizle barışı anlattığınız için teşekkür ederiz."
Filiz CERİTOĞLU SENGEL
Efes Selçuk Belediye Başkanı

Katılım Sertifikası - 2022
Muammer KOTBAŞ, Türkiye
Efes Selçuk Belediyesi - İzmir

Küratörlüğünü Karikatürcü Menekşe ÇAM'ın yaptığı ve Efes Selçuk Belediyesi'nin de katkılarıyla düzenlenen "Barış" konulu uluslararası karikatür sergisi, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Efes Selçuk'ta açıldı.


5 Kıta ve 61 Ülkeden 308 katılımcının 984 eseriyle katıldığı bu uluslararası karikatür sergisinin açılışına Selçuk Belediye Başkanı Filiz CERİTOĞLU SENGEL de katılmıştı. 

Karikatür sanatına verdiği katkı ve ince düşüncelerinden dolayı Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz CERİTOĞLU SENGEL'e, serginin hazırlanmasında küratörlüğünü yapan Karikatürcü Menekşe ÇAM'a ve ayrıca emeği geçenlere teşekkür ederim. 

Karikatür sanatına duyarlı olan herkese desteklerim sürecek..💖

Sergi için gönderdiğim karikatürlerimi görmek için



Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski