Suriye Karikatür Sitesi "Haziran 2022" Karikatürleri Galerisi

Suriye Karikatür Sitesi "Haziran 2022" Karikatürleri Galerisi

Suriye karikatür sitesi Syria Cartoon'un her ay düzenlediği ve en son Haziran 2022'deki karikatür sergi ve yarışmasına (Monthly Syrian Cartoon Site Competition (JUNE) 2022 Syria) 
katılan eserleri izleyicilere sunuldu. Sitenin Facebook hesabındaki galeride sergilemeye açılan



Suriye Karikatür Sitesi Syria Cartoon'un her ay düzenlediği ve en son Haziran 2022'deki karikatür sergi ve yarışmasına (Monthly Syrian Cartoon Site Competition (JUNE) 2022 Syria) katılan eserleri izleyicilere sunuldu. 

Konusu "Ayakkabı" olan bu organizasyona 1 adet karikatür gönderdim. Zaten kural gereği 1 adet isteniyordu. (Yine hızlı çizim kategorisinde oldu bu çalışma.).

Syria cartoon Gallery

Suriye Karikatür Sitesi "Haziran 2022" Karikatürleri Galerisi

Suriye Karikatür sitesi Syria Cartoon'un her ay düzenlediği ve en son Haziran 2022'deki karikatür sergi ve yarışmasına (Monthly Syrian Cartoon Site Competition (JUNE) 2022 Syriakatılan eserleri izleyicilere sunuldu. 


Sitenin Facebook hesabındaki galeride sergilemeye açılan eserlere bakıldığında, katılımın yüksek olduğu gözleniyor.


Konusu "Ayakkabı" olan bu organizasyona 1 adet karikatür gönderdim. Zaten kural gereği 1 adet eser isteniyordu. (Yine hızlı çizim kategorisinde oldu bu çalışma.). Daha önce herhangi bir yarışmada değerlendirme almamış ve sadece 1 adet eserle katılmak zorunluydu. Yarışmaya katılım süresi 28 Haziran'da dolmuştu.


Yarışma Komitesi 10 eser seçecek ve ardından kazananlara teşekkür belgesi verilecek. 10 aylık seçilen eserler, 2023 yılında 19. Suriye Uluslararası Karikatür Sergisi'ne katılacak.

Karikatürüm / Facebook
Galeri / Facebook

(Syria Cartoon- Facebook. 29.06.2022)

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski