Karikatürüm Seçilen 163 Eser Arasında

Karikatürüm Seçilen 163 Eser Arasında

Hırvatistan'ın Zagreb şehrinde geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen "ZeGeBOOM!" karikatür sergisine katılmıştım. Bir karikatürüm finale kaldı ve diğer finalist eserlerin yer aldığı PDF albümde yayımlandı. Toplam 163 karikatür final için seçildi. Benim karikatürüm "149" numara ile kataloğun 32. sayfasında



Karikatürüm Seçilen 163 Eser Arasında

Hırvatistan'ın Zagreb şehrinde geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen "ZeGeBOOM!" karikatür sergisine katılmıştım. Bir karikatürüm finale kalarak sergiye alındı ve diğer finalist eserlerin yer aldığı PDF albümde yayımlandı.

Sergiye toplam 163 karikatür seçildi. Benim karikatürüm "149" numara ile kataloğun 32. sayfasında yer alıyor. Yarışmanın sergisi 9 Kasım - 9 Aralık 2021 tarihleri arasında açık kaldı.

Konusu "Deprem" olan yarışmaya son katılım tarihi 1 Temmuz 2021'di. 
Sergiye katıldığıma dair elektronik katılım sertifikası da Aralık 2021'de bana gönderilmişti.

Bu yarışma; Trešnjevka Kültür Merkezi tarafından Zagreb Şehri Kültür Ofisi'nin mali desteği ile düzenlendi.


Yarışma Konusunda Açıklama:

Dünyanın bir şeyi protesto etmesi, sinirlenmesi ya da kocaman sırtını esnetmesine ek olarak bizi sarsan çeşitli deprem türleri vardır. Şehirde trafikten kalabalığa ve kuyruklara, yeni tedbirler ve medya korkularından bir çok şeyle sarsıldık, yoksulluktan, parasızlıktan, işsizlikten, evsizlikten sarsıldık, kötü haberle sarsıldık ve çok fazla aşkla sarsılmış… (Branka Hlevnjak)



Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski