Karikatürüm Fas'daki 4. Uluslararası Karikatür Yarışması Finalistleri Arasında

Karikatürüm Fas'daki 4. Uluslararası Karikatür Yarışması Finalistleri Arasında

2021'de Fas'ta yapılan "
4. Uluslararası Karikatür Yarışması"nın (The 4th International Cartoon Contest 2021 Morocco) finalistleri Kasım 2021'de lan edilmişti. Son katılım tarihi 30 Eylül 2021 olan yarışmanın iki konusu vardı.  Konu - 1: "Coronavirüs Dünyayı Nasıl


2021'de Fas'ta yapılan "4. Uluslararası Karikatür Yarışması"nın (The 4th International Cartoon Contest 2021 Morocco) finalistleri Kasım 2021'de lan edilmişti. 

Son katılım tarihi 30 Eylül 2021 olan yarışmanın iki konusu vardı.  Konu - 1: "Coronavirüs Dünyayı Nasıl Değiştirdi". Konu - 2: Karikatürcü Mustafa ANFLOUS. 

Finalist (2021) - Muammer KOTBAS, Turkey

Karikatürüm Fas'daki 4. Uluslararası Karikatür Yarışması Finalistleri Arasında

2021'de Fas'ta yapılan "4. Uluslararası Karikatür Yarışması"nın (The 4th International Cartoon Contest 2021 Morocco) finalistleri Kasım 2021'de lan edilmişti. Son katılım tarihi 30 Eylül 2021 olan yarışmanın iki konusu vardı.  Konu - 1: "Coronavirüs Dünyayı Nasıl Değiştirdi"
Konu - 2: Karikatürcü Mustafa ANFLOUS. Karikatür bölümü için gönderdiğim iki karikatürümden bir tanesi finale seçildi. 

Bu yarışmanın jürisinde şu isimler bulunuyor; Darko DRLJEVIC, (Karadağ), Marco d'AGOSTINO, (İtalya), Almo The Best, (Kamerun), Arifur RAHMAN, (Bangladeş-Norveç), Kamal HAFSAOUI, (Fas) ve 
Naji BENAJI, (Fas).

Yarışmaya yayınlanmamış, sergilenmemiş veya ödül almamış en çok 2 eserle katılım hakkı vardı. Çizimim, yayımlanan e-Kataloğun 48'inci sayfasında bulunuyor.


Konu ile ilgili bana gelen e-Mail'de şunlar yazıyordu..

"Merhaba sanatçı arkadaşlarım, 

katılımınız için çok teşekkür ederim. Biz FCIA üyeleri için bir onurdur. Büyük katılımınız için sizi tebrik ederim. Uluslararası yarışmanın bu yılki dördüncüsüne 72 ülkeden 449 sanatçı katıldı. Katılan eserler arasında karikatür ve portre arası yaklaşık 1.200 eser yer aldı. Önümüzdeki yıl yeni bir konu ile görüşmek dileğiyle. 
Selamlar sevgili sanatçılar "

"Hello my artist friends, 

thank you very much for your participation. It is an honor for us members of FCIA. I congratulate you on your great participation. 449 artists from 72 countries took part in this fourth edition of the international competition this year. The participating works were around 1,200 works between caricatures and portraits. We look forward to seeing you next year with a new theme. 
Greetings, dear artists "



Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski