Duvar Resmi

Duvar Resmi

Bazen; dostlarımızdan veya bizleri tanıyanlardan gelen isteklerden dolayı, karikatür dışında diğer yan uğraşlarıyla da ilgileniyoruz. Örneğin; portre,broşür, afiş, logo-amblem, grafik
, grafiti, duvar resmi.. gibi.  
Bunların tümünde (geçmişte) yaptığım-ürettiğim işlerim oldu. En son Temmuz 2011'de Trabzon
'da bir dostumun cafesinin dış


Bazen; dostlarımızdan veya bizleri tanıyanlardan gelen isteklerden dolayı, karikatür dışında diğer yan uğraşlarıyla da ilgileniyoruz. Örneğin; portre,broşür, afiş, logo-amblem, grafik, grafiti, duvar resmi.. gibi. 

Bunların tümünde (geçmişte) yaptığım-ürettiğim işlerim oldu. En son Temmuz 2011'de Trabzon'da bir dostumun cafesinin dış duvarına yanda görülen grafik çizimi yapmıştım. 


Duvar Resmi

Bazen; dostlarımızdan veya bizleri tanıyanlardan gelen isteklerden dolayı, karikatür dışında diğer yan uğraşlarıyla da ilgileniyoruz. Örneğin; portre,broşür, afiş, logo-amblem, grafik, grafiti, duvar resmi.. gibi. 

Bunların tümünde (geçmişte) yaptığım-ürettiğim işlerim oldu. En son Temmuz 2011'de Trabzon'da bir dostumun cafesinin dış duvarına yanda görülen grafik çizimi yapmıştım. 

İnsanlar şimdi o görüntü eşliğinde yemeklerini yiyor, çaylarını yudumlayıp sohbet ediyorlar.

Duvarlarda renk olması, insana da pozitif olarak yansıyacaktır. Bu nedenle 'Duvarlar boş kalmasın.. Boş duvar kalmasın!..' 💖

(Desen: Muammer KOTBAŞ - 2011, Trabzon)


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski