Karikatür Başarı Ödülü

Karikatür Başarı Ödülü

Yarışmada; Haber, Haber Fotograf, Spor Haberi, Spor Fotografı, Spor Yazısı, Röportaj, Araştırma-İnceleme, Radyo-Tv Program, Tv Haber Görüntü, Karikatür ve Sayfa Düzeni ödülleri yanında Basın Hizmet Ödülü, Jüri Özel Ödülü ve "Ziyad NEMLİ Büyük Ödülü" de veriliyor.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin 'Yılın Gazetecileri Ödülleri' belli oldu..

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Yılın Başarılı Gazetecileri" yarışmasının sonuçları açıklandı.


Karikatür Başarı Ödülü

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin 'Yılın Gazetecileri Ödülleri' belli oldu..

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Yılın Başarılı Gazetecileri" yarışmasının sonuçları açıklandı.

Balıkçılığı konu alan bir eserim, karikatür dalında başarı ödülüne layık bulundu. Çizgilerim uzun yıllar Trabzon basınında yer aldı.


Yarışmada; Haber, Haber Fotograf, Spor Haberi, Spor Fotografı, Spor Yazısı, Röportaj, Araştırma-İnceleme, Radyo-Tv Program, Tv Haber Görüntü, Karikatür ve Sayfa Düzeni ödülleri yanında Basın Hizmet Ödülü, Jüri Özel Ödülü ve "Ziyad NEMLİ Büyük Ödülü" de veriliyor. Trabzon basınında karikatür, haber ve yazılarıyla yer alan Hikmet AKSOY'a "Jüri Özel Ödülü" verilirken; "Ziyad NEMLİ Büyük Ödülü" ise, Gazeteci Nuray MERT'e verildi. Ödül töreninin Nisan ayında yapılması planlanıyor.

(İlgili Haber):
 http://www.kuzeyekspres.com.tr/news_detail.php?id=24273

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski