13. Uluslararası Zeytin Karikatür Yarışması Seçici Kurul Çalışmaları Tamamlandı

13. Uluslararası Zeytin Karikatür Yarışması Seçici Kurul Çalışmaları Tamamlandı

Yarışmaya 40 ülkeden 149 çizer 543 eser ile katıldı. “Ödül Aday Adayı" eserler, bir süre askıda kaldıktan sonra kesin sonuçlar 10 gün içerisinde açıklanacaktır.

Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2024, Cuma

13. Uluslararası Karikatür Yarışması 2024 Seçici Kurul Üyeleri Çalışmalarını Tamamladı..

Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği tarafından 23. Uluslararası Zeytin Festivali – Zeytin Mizah Şenliği 2024 kapsamında düzenlenen “Zeytin” ve “Serbest” konulu 13. Uluslararası Karikatür Yarışması’na 40 ülkeden 149 çizer 543 eser ile katıldı.

Girne Belediye Başkanı Murat ŞENKUL'un Onursal Başkanlığı’nda, M. Serhan GAZİOĞLU (Kıbrıs), Kemal ÖZYURT (Türkiye), Elif ATAMAZ (Kıbrıs), Olena TsSURANOVA (Ukrayna), Fahriye ÇITAKLI (Türkiye), Musa Kayra (Kıbrıs), Zafer TUTKULU (Kıbrıs), Sergii RIABOKON (Ukrayna) ve Hüseyin ÇAKMAK'tan (Kıbrıs) oluşan Seçici Kurul Üyeleri, 01 - 04 Temmuz 2024 tarihleri arasında bir araya geldi.


Kurul, Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde toplanarak, 13. Uluslararası Karikatür Yarışması’na gönderilen eserleri değerlendirdi ve çalışmalarını tamamladı.

Uluslararası Seçici Kurul Üyeleri, “Zeytin” ve “Serbest” konulu dallarda toplam 46 eseri “Ödül Aday Adayı” olarak belirleyerek oyladı.

Ödül Aday Adayı" olarak belirlenen eserler, taklit ya da kopya olup olmadıkları ortaya çıkması için, bir süre askıda kaldıktan sonra kesin sonuçlar 10 gün içerisinde açıklanacaktır.

Uluslararası Mizah Festivali Düzenleme Komitesi






Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından hazırlanmıştır.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski