Portekiz'den En Hızlı Katılım Belgesi

Portekiz'den En Hızlı Katılım Belgesi


Portekiz'in Tondela şehrinde profesyonel çizerler ve öğrenciler kategorilerinde bu yıl 7. kez düzenlenen "Okul Karikatür Festivali 2024"ün (The 7th International School Cartoon Festival, Tondela 2024 Portugal) katılım süresi 30 Kasım'da bitmişti. Bende de geleneksel biçime dönüşmüş olan 'son günü son saatler hatta son dakikalarda katılmak ritüeli', bu yarışmada da değişmedi. 

"Özgürlük" konulu yarışmanın bitimine son bir kaç saat kala 1 adet karikatür gönderdim. Üzerinden daha ne kadar süre geçtiğini fark etmeden, yarışma organizasyon gelen e-Posta tam anlamıyla sürpriz oldu. 


Genelde çoğu organizasyon, siz katılımı gerçekleştirdikten sonra, gönderinizin alındığına dair bir teşekkür ve başarı dileme mesajını içeren bir yanıt e-Postası gönderir. Bu gelen iletiyi de öyle zannederek baktım. Ancak hiç de beklediğim şekilde olmadığını gördüm. Bir anlamda, yarışmaya katılımımın gerçekleştiğine dair ileti görevi taşırken bunu farklı biçimde yapmış olmaları benden tam not aldı. 

Yarışmaya katıldıktan epey sonra gönderilen "Katılım Belgesi", bu kez gönderimin ulaşmasının daha ilk saatlerinde gönderildi. Yanında da "Coimbra / Üniversite Şehri" başlıklı bir kartpostal göndermişlerdi. 

Bu uygulamayı çok beğendiğimi belirteyim. Bu kadar hızlı ve duyarlı oldukları için yarışma organizasyonuna ve Uluslararası Okul Karikatür Festivali Direktörü, Profesör Bay Ricardo FERREIRA'ya çok teşekkür ederim. 

Teşekkürümü de bir e-Posta ile kendilerine ilettim.



Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından hazırlanmıştır.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski