HumoDEVA 2023 ile İlgili Sorunlar

HumoDEVA 2023 ile İlgili Sorunlar

Romanya'nın Deva şehrinde bu yıl 16.sı yapılacak olan "HumoDEVA Uluslararası Karikatür Yarışması 2023" karikatür yarışması organizatörleri Horia CRISAN ve Liviu STANILA'dan bir açıklama geldi.  Açıklamada bazı ülkelerdeki kısıtlamalar nedeniyle yarışma kurallarına


Romanya'nın Deva şehrinde bu yıl 16.sı yapılacak olan "HumoDEVA Uluslararası Karikatür Yarışması 2023" karikatür yarışması organizatörleri Horia CRISAN ve Liviu STANILA'dan bir açıklama geldi.  

Açıklamada bazı ülkelerdeki kısıtlamalar nedeniyle yarışma kurallarına erişemedikleri ve eser gönderemedikleri yönünde gelişmeler üzerine, karikatürcülere gönderdikleri e-postada hem kurallara yer verildiğini hem de gönderim için yeni bir e-posta adresi verildiği duyuruldu..


HumoDEVA 2023 ile İlgili Sorunlar

Romanya'nın Deva şehrinde bu yıl 16.sı yapılacak olan "HumoDEVA Uluslararası Karikatür Yarışması 2023" karikatür yarışması organizatörleri Horia CRISAN ve Liviu STANILA'dan bir açıklama geldi. 


Açıklamada bazı ülkelerdeki kısıtlamalar nedeniyle yarışma kurallarına erişemedikleri ve eser gönderemedikleri yönünde gelişmeler üzerine, karikatürcülere gönderdikleri e-postada hem kurallara yer verildiğini hem de gönderim için yeni bir e-posta adresi verildiği duyuruldu.

Arriaga - İspanya / Spain

Son katılım tarihi 15 Mayıs 2023 olan yarışmaya katılım sorunlarına karşın açıklama yazısı şöyle:

"Bazı karikatürcüler, ülkelerindeki bazı kısıtlamalar nedeniyle HumoDEVA kurallarına erişemediklerini ve çizimlerini HumorPLA.NET web sitesine yükleyemediklerini ancak e-posta alabildiklerini bize bildirdiler.

Onlar için bu e-postaya yarışmanın kurallarını koyduk. Karikatürler e-posta humodeva@gmail.com ile gönderilebilir . Umarız başarılı olurlar, kendilerine başarılar dileriz."


Dünyanın her yerinden sanatçılara açık olan uluslararası HumoDEVA karikatür yarışmasına herhangi bir kısıtlama olmaksızın herkes katılabiliyor. En fazla 10 eser/konu ile bir veya iki konuya birden katılmak mümkün.. 

Konu 1: "Daha Fazla Komplo Teorisi" - (En fazla 10 çalışma), 
Konu 2: Serbest Bölüm.. Konu: 2021-2023'ün En İyi Karikatürleriniz - (En fazla 10 eser).. 

Celali - İran / Iran

Eserler orijinal olmalı ve dijital sanat dahil her türlü grafik tekniği kabul edilecektir.. Girişler siyah beyaz veya renkli olabilir. Girişlerin boyutu maksimum A3 formatındadır.. Eserler ve Özgeçmişiniz (CV) 300 DPI çözünürlükte, JPG veya PNG formatında ve her biri 3 MB ile sınırlı olacak şekilde dijital ortama aktarılmalıdır.


AŞAĞIDAKİ LİNKLERE ULAŞAMIYORSANIZ ÇİZİMLERİNİZİ VE CV'NİZİ humodeva@gmail.com ADRESİNE GÖNDERİN!


Borkovic - Sırbistan / Serbia

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski