Fas'ta Finale Kalan Karikatürüm

Fas'ta Finale Kalan Karikatürüm


Fas'taki bu karikatür yarışması iki bölümde gerçekleştirildi. İlk bölüm, 'Karikatür' bölümü. Bu bölümün konusu "Çevre" ana başlığı altında "İnsan, Gezegen İçin Bir Tehlike".. ikinci bölüm ise "Karikatür Portre".. 

Karikatür bölümünde Türkiye'den toplam 7 çizerin eserleri finale kaldı. Bu isimler şöyle; Ali Hakan ALAN, Deniz İlker KURUOĞLU, Mehmet ZEBER, Menekşe ÇAM, Muammer KOTBAŞ, Murteza ALBAYRAK ve Mustafa KURMALI..


Fas'ta düzenlenen "5. Uluslararası Karikatür Yarışması"nın belirlenen finalist eserleri açıklandı. Karikatür bölümüne gönderdiğim 1 adet karikatürüm finale kaldı. 


Fas'taki bu karikatür yarışması iki bölümde gerçekleştirildi. İlk bölüm, 'Karikatür' bölümü. Bu bölümün konusu "Çevre" ana başlığı altında "İnsan, Gezegen İçin Bir Tehlike".. ikinci bölüm ise "Karikatür Portre".. Bu bölümün konusu da, Ekim ayında yaşama veda eden faslı Karikatürcü Mohamed FILALI (1949 - 2022). karikatür portreleri üzerineydi.


Karikatür bölümünde Türkiye'den toplam 7 çizerin eserleri finale kaldı. Bu isimler şöyle; Ali Hakan ALAN, Deniz İlker KURUOĞLU, Mehmet ZEBER, Menekşe ÇAM, Muammer KOTBAŞ, Murteza ALBAYRAK ve Mustafa KURMALI.. 


 

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski