Eserlerim "Denizin Gülümsemesi" 2020-2021 Albümlerinde

Eserlerim "Denizin Gülümsemesi" 2020-2021 Albümlerinde

Yarışma, Rusya'nın Novorossiysk şehrinde düzenlendi ve bu yıl altıncısı gerçekleştirildi. Yarışma organizasyonu, geçtiğimiz yıl yapılan 5. yarışma ile bu yılın yarışmasına katılan eserler arasından albüm için seçim yaptı. Her iki yarışmaya gönderdiğim birer eserim E-katalog olarak


Eserlerim "Denizin Gülümsemesi" 2020-2021 Albümlerinde

Yarışma, Rusya'nın Novorossiysk şehrinde düzenlendi ve bu yıl altıncısı gerçekleştirildi. Yarışma organizasyonu, geçtiğimiz yıl yapılan 5. yarışma ile bu yılın yarışmasına katılan eserler arasından albüm için seçim yaptı. Her iki yarışmaya gönderdiğim birer eserim E-katalog olarak yayımlanan bu albümlerde yer aldı. 


Beşinci yarışma olan 2020 albümünün 26. sayfasında yayımlanan karikatürüm 2017 çizimi. O yılın yarışma ana konusu "Gazeteci ve Otorite" (Journalist and Authority), alt konu ise İfade Özgürlüğü” Freedom of Speech) idi.

Altıncı yarışma olan 2021 albümünün de 61. sayfasında bulunan eserimin üretim yılı 2021. Bu yarışmanın ana konusu da "Yarışma, Rekabet, Çekişme(Competition, Rivalry, Contention).

Yarışma organizasyonu 2020 / 2021 E-mail kataloglarını 10 adet PDF olarak yayımladı. Bu kataloglarda büyük çoğunluğu seçilen eserlere yer verilirken diğerlerinde kazananlar ve karikatürcüler bölümüne  yer verilmiş.


"Festivalin sonunda, kazananlar ve katılımcılar festival diplomaları ve elektronik biçimde bir katalog alacaklar." diye şartnamede belirtilmişti.

Yarışmanın geçen yıl ve bu yıl son tarihi 15 Ağustos idi. Yarışmanın tam adı:
"Uluslararası "Denizin Gülümsemesi" Karikatür Festivali 2021 Novorossiysk Rusya"
(International "Smile of Sea" Cartoon Festival 2021 Novorossiysk Russia)

PDF albümlerin tamamına şu sitelerden ulaşabilirsiniz:






Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski