Karikatürüm Oylama Listesinde

Karikatürüm Oylama Listesinde

Hırvatistan'ın  Zagreb şehrinde düzenlenen "1. Uluslararası Karikatür Sergisi 2021" in halk oylaması yapılıyor. Son katılım tarihi 1 Temmuz 2021 olan bu yarışmanın konusu "Deprem". Ancak deprem konusunu geniş anlamda tutarak, karikatürcülerin daha kapsamlı



Karikatürüm Oylama Listesinde

Hırvatistan'ın  Zagreb şehrinde düzenlenen "1. Uluslararası Karikatür Sergisi 2021" in halk oylaması yapılıyor. Son katılım tarihi 1 Temmuz 2021 olan bu yarışmanın konusu "Deprem". Ancak deprem konusunu geniş anlamda tutarak, karikatürcülerin daha kapsamlı eser üretip göndermelerini sağlamış oldular. 

Oylama için seçilen 161 karikatür arasında benim de bir karikatürüm 149 numaralı olarak yer alıyor. Karikatürler, Eylül ayı sonuna kadar oylamaya açık olacak. Seçilen eserlerin son sergisi Ekim 2021'de Hırvatistan'ın Zagreb kentindeki Trešnjevka Kültür Merkezi Modulor Galerisi'nde yapılacak (sergi çevrimiçi olarak satışa sunulacak).

Organizasyondan bana ulaşan E-mail'de genişçe bilgilendirme yapılmış..


Sevgili Yazarlar,
Yaz tatilinin ardından eser seçiminin ana seçicimiz tarafından yapıldığını bildirmekten mutluluk duyarız.

ZeGeBOOM! 163 çizerin tümü tarafından yapılan çalışmaların nihai seçimi.
Bu seçimi Eylül ayının başında ZeGeBOOM Facebook sayfasında yayınlayacağız - burada insanlar Eylül ayının sonuna kadar en sevdikleri iş için oy kullanabilecekler.
Ekim ayından itibaren ZeGeBOOM'un bir parçası olacak en iyi işleri açıklayacağız! 01. Hırvatistan'ın Zagreb kentinde düzenlenen Uluslararası Karikatür Sergisi (COVID-19 kısıtlamalarına bağlı olarak çevrimiçi ve/veya şahsen).

En iyi eserler uzman jüri tarafından seçilecek, genel izleyici ise Facebook sayfamızda beğendikleri eserlere oy vererek katkı sağlayacak. Bu yüzden, hangi karikatürün sergiye gireceğine karar vermemize yardımcı olacak bir uzman oyumuz ve halk oylamasına sahibiz.
Henüz yapmadıysanız, lütfen bizi Facebook'ta takip edin:
https://www.facebook.com/zegeboom



Orada en sevdiğiniz iş için oy kullanabileceksiniz.
Lütfen bu e-postayı ilgilenebilecek kişilere göndererek veya onları Facebook sayfamıza katılmaya davet ederek hedef kitleyi artırmamıza yardımcı olun.
ZeGeBOOM hakkında daha fazla bilgi için! sergi, lütfen ziyaret edin:
https://cecate.hr/program/zegeboom_en/

01. Uluslararası Karikatür Sergimizi olağanüstü bir etkinlik haline getirmemize yardımcı olduğunuz ve katılımınız için teşekkür ederiz!
Bu zorlu yılda aldığımız işlerin sayısı ve kalitesi bizi mutlu ediyor ve gururlandırıyor.
Size en kısa sürede haber göndereceğiz.

Saygılarımla,
ZeGeBOOM! Takım


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski