Japonya Saitama'dan Albüm

Japonya Saitama'dan Albüm

Japonya'da düzenlenen 
"Nippon'un En iyi Karikatürleri" Uluslararası Karikatür Festivali Saitama 2020"nin  ("The Best Cartoons of Nippon" International Cartoon Festival In Saitama 2020 Japan) albümü bana ulaştı. 2 adet eserimin yer aldığı albüm (21cm x 29,7cm) ebatlarında. Toplam 110 sayfa olan albümün 78 sayfası


Japonya Saitama'dan Albüm

Japonya'da düzenlenen "Nippon'un En iyi Karikatürleri" Uluslararası Karikatür Festivali Saitama 2020"nin  ("The Best Cartoons of Nippon" International Cartoon Festival In Saitama 2020 Japan) albümü bana ulaştı.


2 adet eserimin yer aldığı albüm (21cm x 29,7cm) ebatlarında. Toplam 110 sayfa olan albümün 78 sayfası dört bölümden oluşan sergi karikatürlerine ayrılmış ve kuşe kağıda basılı. Sonraki 30 sayfa 1. hamur sarı kağıttan oluşuyor ve albüme seçilenlerin Japonca-İngilizce biyografileri yer alıyor. Son iki sayfa ise kalın mat kağıttan ve boş bırakılmış. Arka ve ön kapaklar ise renkli kalın kuşe kağıttan hazırlanmış.

Festival Japonya'nın Saitama kentinde 20 yılda bir yapılmakta. Bu yılın konusu "İnovasyon / Reform (Kaikaku). Son katılım tarihi de 21 Ağustos 2020.





Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski