İki Eserim Karkamış Belediyesi Karikatür Yarışması Kataloğunda

İki Eserim Karkamış Belediyesi Karikatür Yarışması Kataloğunda

Karkamış Belediyesi'nin 2020 yılında düzenlediği "2020 KARKAMIŞ YILI / ULUDAĞ BİENALİ tarafından Karkamış Antik Kenti’nin tarihsel önemine dikkat çekmek ve tanıtmak maksatlı “Karkamış Antik Kenti” konulu ulusal bir karikatür yarışması düzenledi. Yarışmaya 2 eserimle katıldım. Son katılım 



İki Eserim Karkamış Belediyesi Karikatür Yarışması Kataloğunda

Karkamış Belediyesi'nin 2020 yılında düzenlediği "2020 KARKAMIŞ YILI / ULUDAĞ BİENALİ tarafından Karkamış Antik Kenti’nin tarihsel önemine dikkat çekmek ve tanıtmak maksatlı “Karkamış Antik Kenti” konulu ulusal bir karikatür yarışması düzenledi. 


Yarışmaya 2 eserimle katıldım. Son katılım tarihi 07 Şubat 2020, sonuçların açıklandığı tarih ise 17 Şubat 2020'ydi. Sonuçların açıklanmasından yaklaşık 1 ay sonra Coronavirus salgını çıkınca ödül töreni ve sergi yapılamadı. Bu nedenle; derece alanlara plaket ve belgeleri posta yoluyla, diğer katılımcılara da PDF katalog ve teşekkür belgeleri dijital olarak iletildi.

İki eserime bu katalogda yer verildi.  T.C. Karkamış Belediye Başkanı Sayın Ali DOĞAN’ın tarafıma gönderdiği yazı aşağıdadır.


"Sayın Muammer KOTBAŞ,

2020 yılı hüzünleri, sevinçleri, başarıları ve ertelenen umutları ile bir nefeste geçti. Türkiye'nin sanat tarihi disiplini ve Karkamış Antik Kenti için büyük anlam taşıyan 2020 Ulusal Karkamış Yılı Projesi de salgın sürecine kadar devam eden çalışmalarının sonuna yaklaştı.

Dünyayı etkisi altına alan salgın koşullarında dijitalin gelişmesi kaçınılmaz oldu. Dijital gelişme doğa dostu alışkanlıkları da beraberinde getirdi. Doğa dostu usulleri sonuna kadar destekliyoruz ve bu sürecin sayılı olumlu gelişmesi olarak değerlendiriyoruz. Bu sebeple derece alan sanatçılarımızın plaketleri ve belgeleri özenle paketlenerek kendilerine ulaştırıldı.

Yarışmanın doğa dostu kataloğu ve doğa dostu teşekkür belgeleri ise dijital olarak gönderilmiştir. Projenin yarışma etabı ile ilgili çok değerli yazılar da kataloğa eklenmiştir. Hepimizin evlere kapandığı bu süreçte aynı zamanda bir broşür niteliği taşıyan bu kataloğu keyifle okumanızı diliyoruz.

T.C. Karkamış Belediye Başkanı Sayın Ali DOĞAN’ın video mesajını ekteki linke tıklayarak izleyebilirsiniz. Teşekkür belgeniz ve 2020 Ulusal Karkamış Yılı Karikatür Yarışması Kataloğu da ekte verilmiştir.

2020 yılındaki çalışmalarınız ile projemize verdiğiniz katkılardan dolayı minnettarız. Size ve sevdiklerinize sağlıklı, başarılarla dolu yeni bir yıl diliyoruz.

Düzenleyici kuruluşların yeni faaliyetlerini sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz."

Video - Youtube
Katalog - PDF



Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Yorum Gönder

İlginize teşekkür ederiz!

Daha yeni Daha eski