Kosova Prizren'den Özel Ödül

Kosova Prizren'den Özel Ödül

Kosova Prizren'de düzenlenen ve son katılım tarihi 20 Eylül 2020 olan "17. Uluslararası Çizgiroman ve Karikatür Festivali Yarışması"nda (17th International Comics and Cartoon Festival Competition 2020 Prizren Kosovo) eserim Özel Ödül'e değer görüldü. Yarışma iki



Kosova Prizren'de düzenlenen ve son katılım tarihi 20 Eylül 2020 olan "17. Uluslararası Çizgiroman ve Karikatür Festivali Yarışması"nda (17th International Comics and Cartoon Festival Competition 2020 Prizren Kosovo) eserim Özel Ödül'e değer görüldü. 

Yarışma iki kategoride düzenlendi: 1- "Biz Kültüre İnanıyoruz", 2- "Serbest".. 


Kosova Prizren'den Özel Ödül

Kosova Prizren'de düzenlenen ve son katılım tarihi 20 Eylül 2020 olan "17. Uluslararası Çizgi Roman ve Karikatür Festivali Yarışması"nda (17th International Comics and Cartoon Festival Competition 2020 Prizren Kosovo) eserim Özel Ödül'e değer görüldü. 

Yarışma iki kategoride düzenlendi: 1- "Biz Kültüre İnanıyoruz", 2- "Serbest".. 


Söz konusu bu karikatürümü 2019 yılında çizip Türkiye'de bir yarışmaya göndermiştim. Ancak o yıl yapılan yerel yönetim seçimlerinde, yarışmayı düzenleyen belediyede, belediye başkanı bir başka partiden seçilince, yeni başkan yarışmayı yaptırmadı ve gelen tüm karikatürleri eser sahiplerine iade etmişlerdi(Kaynak: Facebook/gani.sunduri)


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski