“Engelsizmir” Karikatür Yarışması Ödülleri Verildi

“Engelsizmir” Karikatür Yarışması Ödülleri Verildi

Engelsizmir 2016 kapsamında organize edilen sanat yarışmalarının ödüllerini de törenle dağıttı..


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Uluslararası Engelsizmir 2016 Kongresi' kapsamında düzenlediği uluslararası karikatür ile ulusal kısa film yarışmalarında dereceye girenler, ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU'nun elinden aldı.


Engelsizmir 2016 kapsamında organize edilen sanat yarışmalarının ödüllerini de törenle dağıttı..


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Uluslararası Engelsizmir 2016 Kongresi' kapsamında düzenlediği uluslararası karikatür ile ulusal kısa film yarışmalarında dereceye girenler, ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU'nun elinden aldı.

Engellilere yönelik uluslararası kongreye imzasını atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Engelsizmir 2016 kapsamında organize edilen sanat yarışmalarının ödüllerini de törenle dağıttı. 

Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği 'Engelsiz Engelliler' başlıklı 'Engelsizmir 2016 Ulusal Kısa Film Yarışması' ve 'Engelleri Kaldıralım' başlıklı 'Engelsizmir 2016 Uluslararası Karikatür Yarışması' yine büyük ilgi gördü. Fuar İzmir'de düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU da katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin engellilerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği 'Engelleri Kaldıralım' konulu uluslararası karikatür yarışmasına 31 ülkeden 205 karikatür sanatçısı, 624 eserle katıldı.
Yarışmada; İran'dan Hamed Mortozavı ALAVI birinci, Polonya'dan Karolina GNITEREK ikinci ve Türkiye'den Muammer KOTBAŞ üçüncü olmuştu.

Kazakistan'dan Galym BORANBAYEV, Türkiye'den Kaan SAATÇİ ve İran'dan Saeed SADEGHI de mansiyon ödülü almaya hak kazanan isimlerdi.

İlgili Haber: 
http://www.izmirtime.com/yasam/odullerini-duzenlenen-torenle-aldilar-h8265.html




(Fotograf: Mustafa YILDIZ)





Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski