Ordu'da Atölye Çalışması Yaptık

Ordu'da Atölye Çalışması Yaptık

Ressam dostlar Orhan ZAFER ve Ankara'dan Durmuş Ali KOÇ ile birlikte Ordu Tahıl Meydanı'nda halka açık çalışma gerçekleştirdik. Resim ve karikatür çizimleri yaptığımız süre içerisinde sanata ilgi duyan bir çok dost insanla çeşitli konular üzerine söyleşi gerçekleşirdik.


Ordu'da Atölye Çalışması Yaptık

14 Haziran 2014 Cumartesi günü davetli gittiğim Ordu'da bir dizi etkinlikte yer aldım..


Ordu Gençlik ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ordu Gönüllü Eğitimciler Derneği (ORGED) ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı katkılarıyla gerçekleştirilen bir dizi etkinliik için Ordu ilinde idim.

Ressam dostlar Orhan ZAFER ve Ankara'dan Durmuş Ali KOÇ ile birlikte Ordu Tahıl Meydanı'nda halka açık bir çalışma gerçekleştirdik. Resim ve karikatür çizimleri yaptığımız süre içerisinde sanata, mizaha ve karikatüre ilgi duyan bir çok dost insanla çeşitli konular üzerine söyleşi gerçekleşirdik.

Akşam ise Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 'Kültür Sanat Gecesi'ne katıldık Biyografilerimizin okunması sonrasında, kürsüye çıkıp kısaca karikatür çalışmalarımızdan söz ettik. Gece daha sonra Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinin halk müziği konseri ile sürdü.

-->(Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği)
(Haber; KotbasArtColors)








'Ordu'da Hayat' Gazetesi
(16 .06.2014)




Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski