ÜÇGE Ödülleri Kazananlara Gönderildi

ÜÇGE Ödülleri Kazananlara Gönderildi

2012 yılında Bursa'da ikincisi (2.) yapılan ve sonuçlanan 'ÜÇGE- Uluslararası Karikatür Yarışması'nın sergisi 12-27Kasım 2012 tarihleri arasında yine Bursa'da açılmıştı. 'Alışveriş Hayattır!' konulu yarışmanın ödül töreni, ne yazık ki yaşanan aksaklıklar sonucu, yapılamamıştı. Uzun bir aradan sonra, yarışmada ödül kazanmış olan çizerlere ödülleri ve plaketleri postayla ulaştırıldı. 


ÜÇGE Ödülleri Kazananlara Gönderildi

2012 yılında Bursa'da ikincisi (2.) yapılan ve sonuçlanan 'ÜÇGE- Uluslararası Karikatür Yarışması'nın sergisi 12-27Kasım 2012 tarihleri arasında yine Bursa'da açılmıştı.

24.05.2013
'Alışveriş Hayattır!' konulu yarışmanın ödül töreni, ne yazık ki yaşanan aksaklıklar sonucu, yapılamamıştı. Uzun bir aradan sonra, yarışmada ödül kazanmış olan çizerlere ödülleri ve plaketleri postayla ulaştırıldı. 
Sergiye alınan karikatürlerin bir arada olduğu bir CD ve 'ÜÇGE' firmasının ödüllü karikatürlerle hazırladığı '2013 yılı takvimi' de çizerlere gönderildi.

BASIN BÜLTENİ

ALIŞVERİŞ HAYATTIR…
Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Alışveriş Hayattır!' temalı 'Üçge 2. Uluslararası Karikatür Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserler Bursa Tayyare Kültür Merkezi, Cemal Nadir Güler Sanat Galerisi’nde karikatür meraklılarıyla buluşuyor. 
Dinamizmin hiç bitmediği en renkli sektörlerin başında gelen perakendenin 36 yıllık çözüm ortağı Üçge, sanata verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. 52 ülkeden 289 karikatüristin toplam 707 karikatürle katıldığı Üçge 2. Uluslararası Karikatür Yarışması’ndaki eserlerden oluşan karikatür sergisi, 12- 17 Kasım 2012 tarihleri arasında Bursa Tayyare Kültür Merkezi, Cemal NADİR GÜLER Sanat Galerisi’nde ziyaretçilerini bekliyor olacak. Bir hafta karikatür meraklılarını ağırlayacak olan sergide farklı kültürlerde ortak dil olan alışverişin en güzel yorumları sergilenecek. Dünyanın dört bir yanından karikatüristlerin eserlerinin buluştuğu sergi katılımcıları adeta dünya turuna çıkartacak

Üçge 2. Uluslararası Karikatür Yarışması:
Mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri alanında faaliyet gösteren Üçge’nin Anadolu Karikatürcüler Derneği desteğiyle düzenlediği ‘Alışveriş Hayattır’ konulu 'Üçge 2. Uluslararası Karikatür Yarışması'na 52 ülkeden 289 karikatürist toplam 707 eserle başvurdu. 
Organizasyonda 156 karikatür finale kaldı. Dereceye giren karikatürler 28 Temmuz 2012 Cumartesi günü yapılan jüri toplantısında belirlendi. Anadolu Karikatürcüler Derneği üyelerinden Ahmet AYKANAT, Mehmet KAHRAMAN, Cüneyt ŞENYAVAŞ, Kürşat ZAMAN, Raşit ERTUNÇ, Turgut DEMİR, Üçge Mağaza Ekipmanları AŞ’den Esra GÜVEN ALTINKAYA, Özgür ARAS ve perakende sektörü temsilcilerinden Özhan Marketler Zinciri Danışmanı Sabri ERDEM jüride yer alan isimler oldu. Jüri üyelerinin titiz çalışmaları ve seçme sürecinin ardından birinci Çek Cumhuriyeti’nden karikatürcü Pavel MATUŞKA, ikinci Ukrayna’dan karikatürcü Viladimir KAZANEVSKY, üçüncü Hırvatistan’dan karikatürcü Nikole LISTES oldu. Organizasyon’da ayrıca Türkiye’den Hamza AKIN ve Muammer KOTBAŞ ile Sırbistan’dan Milenko KOSONOVIC mansiyon aldı. Yarışmada  Anadolu Karikatürcüler Derneği Özel Ödülü de Hicabi DEMİRCİ’nin oldu. 


Yarışmanın sonuçları ve dereceye giren karikatürler, http://www.ucge.com/karikaturyarismasi/index.php.  sitesinden görülebilecek.
(İletişim):
Birgül TELLİ UYSAL - Müşteri İlişkileri Uzmanı
(T): 0224 280 00 00 F: 0224 280 00 80

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski