Teşekkür Belgelerimizi Aldık

Teşekkür Belgelerimizi Aldık

Etkinlik süresince çizilen karikatürler bir sergi ile izleyicilere sunuldu.. 
'Mimarlık Haftası' nedeniyle, "Mimarlar Odası Ankara Şubesi"nin organizasyonunda düzenlenen "Mimarlık Şenliği" etkinlikler sona erdi. 'Başkentin Geleceğini Tasarlamak: KİMLİK | GELECEK | YAŞAM' temalı bu yılın etkinlikleri 01-13 


Teşekkür Belgelerimizi Aldık

Etkinlik süresince çizilen karikatürler bir sergi ile izleyicilere sunuldu..

'Mimarlık Haftası' nedeniyle, "Mimarlar Odası Ankara Şubesi"nin organizasyonunda düzenlenen "Mimarlık Şenliği" etkinlikler sona erdi.


'Başkentin Geleceğini Tasarlamak: KİMLİK | GELECEK | YAŞAM'
 temalı bu yılın etkinlikleri 01-13 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İki haftalık sürede bir çok etkinlik arasında yer alan karikatür atölyesi, karikatürcüler Seçkin TEMUR ve Muammer KOTBAŞ gözetiminde  gerçekleşti. Gönüllü katılımcı arkadaşlarla, belirlediğimiz günlerde bir araya gelip, karikatür ve yaşadığımız kent üzerinde fikirler ürettik. 

Karikatürün yerel, genel, evrensel ve sanatsal yönüyle ele aldığımız konuları değerlendirdik. Birlikte ürettiğimiz karikatürler son halini alınca, etkinliklerin kapanış gününde bir sergiyle sanat severlere sunuldu. Diğer atölyelerin de hazırladıkları sergiler 13 Ekim 2012, Cumartesi günü Ulucanlar Cezaevi Müzesi, büyük salonunda açıldı.

Sergilerle birlikte, atölyelerin yürütücülerine sunuşlarını bitirdikten sonra birer teşekkür belgesi takdim edildi. Seçkin TEMUR ve Muammer KOTBAŞ da iki haftanın yorgunluğu ardından aldıkları belgeler nedeniyle Mimarlar Odası Ankara Şube yönetimine  ve görevli sekreteryaya teşekkür etti.


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski