Burdur'da Kazananlara Ödülleri Törenle Verildi

Burdur'da Kazananlara Ödülleri Törenle Verildi

Yarışmanın kazananları ödüllerini törenle aldı.. 
Burdur Müze Müdürlüğü tarafından bu yıl 30. ulusal ve 3. uluslararası düzenlenen "Eski Eser- Müze ve İnsan ilişkileri" konulu karikatür yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Törene, Burdur Vali Yardımcıları Bahir ALTUNKAYA ve Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, Belediye Başkan Yardımcısı Ali SAY, Burdur Müze Müdürü H. Ali EKİNCİ katıldılar.

Burdur'da Kazananlara Ödülleri Törenle Verildi

Yarışmanın kazananları ödüllerini törenle aldı..

Burdur Müze Müdürlüğü tarafından bu yıl 30. ulusal ve 3. uluslararası düzenlenen "Eski Eser- Müze ve İnsan ilişkileri" konulu karikatür yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.
Törene, Burdur Vali Yardımcıları Bahir ALTUNKAYA ve Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, Belediye Başkan Yardımcısı Ali SAY, Burdur Müze Müdürü H. Ali EKİNCİ katıldılar.

"18 Mayıs Dünya Müzeler Günü"nde yapılan ödül töreninde Birinci olan Yılmaz MUSLU, İkincilik ve İl Özel İdaresi Özel Ödülü'nü kazanan Halit Kurtulmuş AYTOSLU, Üçüncü olan Mısır'dan Wesam KHALIL, Mansiyon kazanan Cemalettin GÜZELOĞLU, Burdur Belediyesi Özel Ödülü'ne layık görülen Muammer KOTBAŞ, Plastik Sanat Gönüllüleri Derneği Özel Ödülü'nü kazanan Erkan BULUT ödüllerini yetkililerin elinden aldılar.. 

Yarışmada Burdur Doğal Taş Madenciler Derneği Özel Ödülü'nü kazanan fakat törene katılamayan Murat SARI'nın yerine babası ödülü almak için törene katıldı.

Yarışmaya 14'ü yurt dışından 48'i yurt içinden olmak üzere 62 çizer 126 eserle katıldı.

Yarışma Sonuç Haberi:
http://cartooncolors.blogspot.com.tr/2015/05/burdur-muzesi-30-ulusal-ve-3.html

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski